Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Selam , - Ürün 2 senelik , yurtdışı kayıtlı her hatla sıkıntısız çalışıyor. - Ekranı yeni değişti yepisyeni cillop gibi oldu. - Önünde arkasında bodyguardz koruyucu var. - Kozmetik olarak iyi sayılır , çatlak ezilme vs yok , yanlarında ve tepede hafif boya dökülmesi var. - Kutusu ve şarj prizi var , kulaklığı yok. - Android 5.x ve sense 6.0 yüklü - M7 lerdeki kronik olan gece çekimlerinde flash kapalıyken pembeleşme olayı var. - En alttaki resimde görünen , üst hoparlörün sol tarafına dogru hafif bir boşluk var.Telefonu aldıgımdan beri böyle , ses ve kullanıma herhangi bir etkisi yok, çok da sallamadım açıkcası. - Ha bir de One Double Dip Hard Shell Case var(replika) Fİyat : 500tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 iphone6+500 lira, hesap numarani ver parayi hemen gonderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 ayfon sende kalsın 500 lirayı gönder yeter B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Ekranı nerede değişti? Body'de açıklık var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Ekranı özel servisde değişti ,her türlü kefilim ekrana , en alttaki resimde görünen hafif bir boşluk var telefonun üstteki hoparlörün soluna doğru.Aldığımdan beri böyleydi , hiç sallamadım kullanıma ve sese herhangi bir etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Merhaba Loş ortamda çektiğin bir kaç fotoğraf gösterebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 guzel tlf m7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 şehir ankaraymış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar