Lucorphine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Arkadaşlar ben 1 yılı geçkindir "Chilien Rose" cinsi tarantula besliyorum. Onu çok seviyorum kabuk değiştirirken filan yaşadığım ölücek korkusunu anlatamam. Ama ona sadece 3-4 kez canlı yem verebildim. 2-3 haftada bir çekirge türevi böcekler yemesi gereken bu canlılar için yurt dışındaki petshoplarda canlı yemler satılıyor. Hatta size canlı yemi üretebileceğiniz tesisat bile veriyorlar... Türkiyede hiç biyerde göremedim bunu. Hayvana sürekli kuş başı eti ipe bağlayıp çekiştirerek canlı taklidi yapıp yediriyorum ama bence bu çok sağlıklı değil. Canlı yem satan bi yer biliyormusunuz (böcek olarak. hamster yavrusu vermeye kıyamam) Bu arada hayvanın tehlikeli veya beslemesi çok zor olduğunu düşünen insanlar yanılıyorlar. Bendeki tür bu hobiye başlıyanlar için en uygun tür pek hızlı veya agresif davranmıyor. Hiç bir tarantula zehri insanı öldürmez veya süründürmez (aynı arı gibi alerjiniz yoksa bişey olmaz). Ayrıca bakımı zor değil. Yılda bir akvaryum temizleniyor. 4 günde bir su veriyorsunuz. 2.5 yıl yemeksiz dayanır ama en ideali haftada bir tabi bazen hanfendi yemeyi reddedip 2 ay oruç tutabiliyor.[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 RESİM İSTERİZZZZZZ ya cokmu zor böcü yakalamak? hamam böceği yavrusu falan yokmu orlarda? sinek, kelebek falan? türkiyedeki satıcıları bozar böcek satmak. küfür yer ehehe[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 çok merak ettim bende resmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 seni sonuna kadar destekliom benim valide korkmasa yılan tarantula ve köpek alacam ewde işte... canlı yeme gelince walla carrefourdaki petshopa bi git bak derim ama war mı yok mu bilmiourum... hiç olmadı sende sinek yakala[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sanmıyorum türkiye'de zor. çünkü türkiye'de çok beseleyen yok.türkiye gibi bir ülkede petler sevilmiyor, tarantula vb. şeylerin sevilmesi daha zor..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 112) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sen koymican ben koyyim.bu arada Chilien Rose değil Chilean Rose muş efem.[signature][hline]i love this game!youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 aha süfer tam benlikmiş. millet korkar ama. beslemesi gerçekten zor değil mi ya[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 04 Ocak 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 cok suslu, sufer bi yaratik yahu. ama antipatim var surungenlere, tiksiniyorum istemesem de. :([signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bu resimdeki zehirli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 zehiri hakkında arkadaş bilgi vermiş okumuyormusunuz postları?[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ya bildiin iğrenç birşey bu resimdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Onlarda zehir dışında ayrıca arka bölümlerindeki tüyleri hava salarak kaşındırıcı bir etki yapmaları gibi birşeyler izlemiştim TVde. Bana kalsa alıcam ama eşim izin vermiyor. Hali hazırda 1 akvaryum, 1 kara kaplumbağası 1 beta ve en zoru bir bebk varken bir de tarantula alırsak tam pet shopa dönücek :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 demin kocaman bir örümcek öldürdüm ---------- ---------- ---------- ---------- ---------- bu kadar bişeydi işte boyu ben hertürlü böcek türü yaratıktan korkarım fakat elime silah geçerse direk öldürrüm ama deminki deişikti raid sıktım ölmedi terlikle 3-4 kere basınca anca öldü ama bacağı sallanıyodu hala nedense acaip korkuyorum bunlardan ve şuan psikolojimi etkiledi kendimi acaip hissediyorum sanki her an örümcekler salcak etrafımı gibi[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 silth son cumlen ve imzan cok uymus inan =) uyudugunda insan direk donerken ustune yatar lol hayvanin civigi cikar[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Beslenirmi bea o?[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 walla ben beslerim acaip kanım ısındı yaw ben bi tane alacam bundan...... sinekleri yakalar yakalar weririm..[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 olm ben ihh tuylerim diken diken oldu.. olm sokar mokar bide bununla ugrasmayin alin Golden bi tane sevin oksayin falan bu ne abi :D[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Lucorphine, 03 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Bu arada hayvanın tehlikeli veya beslemesi çok zor olduğunu düşünen insanlar yanılıyorlar. Bendeki tür bu hobiye başlıyanlar için en uygun tür pek hızlı veya agresif davranmıyor. Hiç bir tarantula zehri insanı öldürmez veya süründürmez (aynı arı gibi alerjiniz yoksa bişey olmaz). Ayrıca bakımı zor değil. Yılda bir akvaryum temizleniyor. 4 günde bir su veriyorsunuz. 2.5 yıl yemeksiz dayanır ama en ideali haftada bir tabi bazen hanfendi yemeyi reddedip 2 ay oruç tutabiliyor. abi bişi dicem burada koptum nedense aynı niyazigül gibi olmuş "bu arada bu şerefsizin tehlikeli veya beslemesi çok zor olduğunu düşünen insanlar yanılıyorlar. ki ben de pek inandırıcı bulmadım" :D[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 zahmetli is gibi gorunuo bunun trası var yıkaması var ııh[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 sende öyle eline aliyomusun örümceyi akvaryumu fln temizlerken napiyosun of çok korkunç tüylü müylü örümcek fobim vardir benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Google dan aratın bu tarantula nın oyunu var besleme ye çalışıyorsun hayatta tutmak amaç. Belki bilgi sahibi olabilirsiniz şu an ben oynuyorum ;)[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Tam link verir misin Ciginix ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Bu Link Notorius[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Tşk'ler conem :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 we want picture !!![signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar