_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 www.wow-europe.com/en/ offıcal sıtesınde fınal betayla ılgılı ıkıncı bır open beta kısmı olacagı soylenıyor.bu konuda bılgısı olan arkadaslar bıraz detay verırse sevınırım(nasıl gırılecek filan gibi)[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Henuz kimsenin bilgisi yok, daha sonra aciklanacak sitede de yazdigi gibi. Ek oyuncu alinacak pre-order keyi olanlar disinda ama kim, nasil alinacak henuz belli degil sanirim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bu preorder sıfresı nedır ben preorder verdım ama sıfre fılan verılmedı(senditden verdım blizaarddanmı vermelıydım)[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 betada ikinci kısma geçilince genel oyuncu alımına başlayacaklar hatta acc açma yeri bile var orda ama ne zaman bilmiyorum bende onu bekliyorum zaten[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 23 Ocak 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya o tamamda preorder cdkey hıkayesı ne onu merak edıom[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya cdkeyi olanlar şu anda olduğu gibi servere doluştular ama benim gibi hiçbirşeyi olmayıp ortada kalanlar ikinci aşamada alınacak[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 tamam ok ama bızden hıcbır sey ıstemıceklermı dırek gıebılecekmıyız acaba[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 blizzin dediği gireceğimiz ama ileride nolur bilemicem[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ıısallah gırerız[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 benim bildiğim open beta olmıcak ama extra adam alıcaz dediler bunlar artık bu us dalgasına giremeyenlermı olur bilinmez[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 fbye ikinci aşamada alacaklar herkes işte yeni beta olacağını kim söyledi[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 2.aşamada herkesi alıcaz demedilerki sadece adam alıncak dedi suan zaten yeteri kadar adam vardır çok adam almazlar belki 2.aşamada alıncakları closed betaya basvuranlardan seçerler kim bilebilir.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya acc bölümünde genel testerler için yer var ben buna dayanarak söylüyorum[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 siz hangı sayfayı soyluyorsunuz ben wow europe giriyorum karsıma aptal bir sayfa cıkıyor final beta die başka birşeyde yok ne bir link ne bişe ben bu wow un eu sayfasnı öğrenemedim bir türlü başa koymuslar eu.wow ne o ya[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 www.wow-europe.com/en/ asagılarda fınal betayla ılgılı yazıda open beta kısmıyla ılgılı bırseyler yazıo[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Blizzard Entertainment is proud to announce the start of the Final European World of Warcraft Beta Test. The first group of new players to be added to the current Beta testers during the first phase of the Final Beta are those who obtained their Final Beta keys through the official European pre-order campaign. In its second phase, the Final European Beta Test will be opened up to an even bigger number of players. We will be announcing more details about each phase here. dıor...[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sanırım şubat ayı başlarında birşeyler olur 25 şubat server acılma tarıhı sanırım 18de satılmaya baslancak bu tarıhler artık kesin gibi[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 create your own acc diye bi link var sayfada tıklatınca genel tester için acc açma diye bi link daha var üs tarafında ama henüz kullanılmıyo ikinci aşamada kullanılacakmış[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Lind3r0th, 23 Ocak 2005 17:20 tarihinde demiş ki: sanırım şubat ayı başlarında birşeyler olur 25 şubat server acılma tarıhı sanırım 18de satılmaya baslancak bu tarıhler artık kesin gibi oyunun 25 subatta baslayacagi hicbi yerde yazmiyor.eger saticilardan bakiorsaniz blizzardin kendi aciklamasi var kendileri disinda yazilan bütn tarihlerin spekülasyondan ibaret olduguna dair.blizzard in sayfasinda kesinlikel böle 18 inda satis baslicak 25 inda oyun baslicak gibi birsey yok.[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 var var hehe :D blizzard acıklamıyor ama ben blizzarda çalışan arkadaşımdan duydum :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Lind3r0th, 23 Ocak 2005 18:15 tarihinde demiş ki: var var hehe :D blizzard acıklamıyor ama ben blizzarda çalışan arkadaşımdan duydum :P gececen onlari hoca :)[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya abi ahhaha az çok tahmin edin yani bunun için blizzard staffı olmaya gerek yok armut gibi belli şuan en iyi şubat ortası serverların açılması daha erken açılırsa o serverlardan hayır gelmez :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 o zaman kesin tarih sölemeyin subat ortasi diyin bizde eyvallah diyelim :).evet subat ortasi olacagi belli.ayrica 25 i de subat sonu oluo :)[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Blizzardda zaman dünyadakinden farklı akıyo.:-)[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Blizzardda Zaman akmıyo. :D[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar