Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power supply gitti

barbu

Öne çıkan mesajlar

1000W overkill olur ya. 850 bile fazla. ama safe olsun, ileride lazım olur diye fazla fiyat artmadığından 850'ye yöneldim.

GS yok Türkiye'de sanırım.

Seasonic x-850 alıp geçeceğim.

GS olanı aslında seasonic x serisine baya yakın bütün özelliklerde. Nitekim onu da seasonic üretiyormuş dediğin gibi :D

Hem beklememek adına, hem de çok bir fark yok + TR'de yok GS serisi Evga'nın. O yüzden Seasonic alıcam.

Teşekkürler bu arada. Seviyorum böyle bilgiler gelip, hafif araştırınca filan. Güzel bilgiler geldi. Başkasına da yardımcı olacaktır konu.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Eksenin dukkana gidip alicam direk. Kutulu satacaklar ve daha onceden de aldim eksenden kolpa urun satmazlar. Bakma siteye.

Abi, eksenden roccat mouse almıştım. Bozuldu, götürdüm "tamir edelim" dediler vs. Yine yaptı aynı şeyi, bu sefer roccat almanya mailine mail attım. Cevap veren müşteri temsilcisinin ilk tepkisi "tamir mi etmişler? nasıl? biz sıkıntılı ürünleri alıp yerine sıfır ürün veriyoruz tamir fln yapmıyoruz" oldu

hani ne bileyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi PSU kapalı kutu. Mouse gibi sık bozulan birşey de değil. Ya da bozuldu mu benimki gibi oluyor zaten, eriyip bitiyor. Öyle bir durumda da yurtdışına mail atar çözerim. İyi marka.

Evga gs serisi olsa ona da bakardım fiyatına.

Hani bu zaten eksen'in veya Vatan'ın veya inventus'un çözebileceği bir durum değil. Bozuldu mu bozuluyor. Tamir ettik diye geri yolladıklarında da ya çalışacak ya çalışmayacak. Ispatı kolay yani konu PSU olunca :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...