Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 dün abimlerle uludağa gittik babamlarda iznikte yazlıktaydı onlarda arabayla geldiler sonra dağevi diye bi yer var milli parka falan gelmeden orda yemek yedik . babamın arabasının camını kırıp cantasını calmışlar çantadada ev anahtarları bilmem kac milyarlık çek ler kredi kartları falan hemen jandarma yı aradık tutanak tutmaya geldiler o sırada kredi kartlarını iptal ettirdik adamlar hemen uludağ elektronik diye biyerden 500 milyonluk bisi almışlar hemn oraya gittik biz araştırdık fln adamlar bulunamadı ama aynı yerde bi arabayada girmişler bence bunlar restoranla ortak çalışıyolar çünkü olması mümkün deil yani bence (anlatiyim dedim içimden geldi ) uludağda böyle bi olay olması çok çirkin[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 geçmiş olsun!!![signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 adaletsizlik nasıl sinirimi bozuyo anlatamam.... alın terinin şöyle adamlara gitmesi.. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 evet valla çok kötüydü gittik bide yazlıga babamlar karakola gitti bizde gecenin o saati çilingir bulduk evi açtırdık bir sürü iş şimdi çantada ruhsat muhsat herşey var bi de bagaja koymuş babam arka camı kırıp bagaja ulaşmışlar arkada orta koltukla bi bölme var ordan ulasılıyo adamlar takipte etmiş demekki[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ilahi adaleet... çıkar o şerrefsizlerden[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Çek defteri en sakatı şimdiden geçmiş olsun arkadaşım dertdini paylaşıyorum .Anlatıyım; Babam'ın arabasının bagajından çantasını çaldırlar passaportlar nufus cuzdanı kredıkartları hepsini çaldırlar.. Ama en çok başımızı ağrıtan Çek defteri oldu. Çek defterinde ki boş çekleri sallama imzalarla doldurmuş ve milelte kakalamışlar aradan 3 ay sonra Malayada bir adama 5 mılyarlık çek yazmışla.Biz istdeyiz.Babam bankayı avukatını vs sini aradmıştı ama ona ragmen bu çalıntı çekler yusunden banka hesabı bıle dondurulmuştu çılgına donmüştük.Hemen çeklerı halledın derim... Tekrar geçmiş olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 şimdi kaybınız ne kadar oldu merak ettim çok üzüldüm geçmiş olsun[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bunlara insan denmez.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Daniel_Xavie, 22 Ocak 2005 23:32 tarihinde demiş ki: ... arka camı kırıp bagaja ulaşmışlar arkada orta koltukla bi bölme var ordan ulasılıyo ... yuh bee adamlar işlerinin ehliymiş valla[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 çok kötü çok 2 tane salak kart parçasının bir aileyi batırabilmesi çok kötü daha güvenli olmalı bu sistemler[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 gecmis olsun ya.. kesin tatil keyfinizi mahvetmislerdir.. bi kafa dinleyemio insan walla...[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 çok geçmiş olsun. Üzüldüm :( Ama bizim üzüntümüzle sizinki bir olmaz. Allah sabır versin diyorum...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 evet chem senden bekliyoruz yeni sistemler fln[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya işin kötüsü ben biliyorum kredi kratı sistemiyle calısan yerler kimlik sormuyo ben babamın kartını alıp arabayla migrosa gidip eve bi kac eksik aldım oluyodu kimlik sordukları yok neyle ödiyceksiniz diolar kart diorum alıp cekiolar normalde kimlik sormaları lazım[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 çalıntı kart için yapılacak tek şey var işyerlerinin karttaki imzayla slipteki imzayı karşılaştırması.Ama biz karta imza bile atmıyos ki...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 babandada hata var neden yanında taşıyoki milyarlık çekleri genede geçmiş olsun...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yada boşver [Bu mesaj Grom_Hellscream tarafından 22 Ocak 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ahaha hırsızı soyanıda ılk defa gorurorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yok abi kaçarken düşürmüş işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Gecmis olsun..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ya oncelikle gecmis olsunda. Bu kimlik sormama olayi dunyanin her yerinde var buda gayet dogrudur. Hic kimsenin ama hic kimsenin polis haric senin kimligini gormeye hakki yok kardesim. Ne biliyorsun belki adam usak lilara karsi sapik bir manyak ve sen usaklisin veya senin dul oldugunu gorup ters davranacak bir tip. Kimlik kisisel bilgidir bakilmaz. Ha napilabilinir benim kredi kartimin ustunde resmim var mesela o resme bakiyorlar iyi oluyor. said: Daniel_Xavie, 22 Ocak 2005 23:40 tarihinde demiş ki: ya işin kötüsü ben biliyorum kredi kratı sistemiyle calısan yerler kimlik sormuyo ben babamın kartını alıp arabayla migrosa gidip eve bi kac eksik aldım oluyodu kimlik sordukları yok neyle ödiyceksiniz diolar kart diorum alıp cekiolar normalde kimlik sormaları lazım [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: paspatur, 22 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun!!! bencede[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 saolun herkese ama bazı yerler kimlik soruyo ?[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Kesinlikle kredi kartları şifreli ve fotoğraflı olmalı.Kart çektirirken niye şifre istenmez hiç anlamam[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya onunda olayi sole dunyada kimlik sormak kesinlikle yasak ama bizim kendini akilli sanan yargitayimiz ISTERSE isletmecilere kimlik sorma hakki verdi onlari polis yapti.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar