Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ama buna bi çare getirmeliler ozaman her calınan kartla herkes alışveriş yapabilir yani[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilentEnigma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 geçmiş olsun,,,arkadaşlar noolucak bu ülkenin hali bende geçenlerde bi arkımla beraber akatlarda 6 kişi tarafından gaspa uğradık eet 6 kişi,çete gibi,gırtlama bıcak daayadılar telefnlarımızı vermek zorunda kaldık,,ya daha önce bi çok kez gasp girişimine maruz kaldım sadece 2 tanesinde kaçamamıştım ki daha önce hep 1 e 1 2 ye 2 en fasla 2 ye 3 olmuştu(çok hızlı koşarımda ii topuk yaparım)gece olmuştu,şansımıza 1 dk sora polis aarabası geçti ve adamları aradık 1 saat boyunca,bulamadık ve üstüne üstlük her biri yakalandıında karakola çarıolar teşhis için,zaten karanlık hiçbirinin yüzünü göremedik adam akıllı,olayın üstünden zamn geçmiş ben o adamı nası teşhis ediimm,bide bunla uraşıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 walla bu ülkenin gidişatı kötü :([signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bende geçenlerde kredi kartımı kaybetmiştim. fark etmedimde. farkettiğimizde artık çok geçti. 1 milyarlık limit dolmuş falan. allahtan limiti azdı kartık yoksa 5-6 milyarlık kartta gidebilirdi. allahtan alışveriş yapan adam insaflıydıda taksitli almış :D taksitle hırsızlık yapanıda ilk o zmn görmüştüm :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 25 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya bizim de basimiza geldi yaaa..kurtköy de piknikteyiz arabadan ablamin çantasini çaldilar poise gidelim dedik polis yoktu... ta küçük kaynarca tarafina gittik polis için bu arada herhalde adamlar siniri geçtiler... tutanak tutturduk ama olan oldu yani ... allah içinde çok iii ilgilendiler ... arabada parmak izleri fln wardi aldilar ama bi seye yaramadi tabi.... Geçmis olsunn....![signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Karttan çekilen parayı tazmin ettirebilirsiniz iş yeri sahibi ödemek zorunda kimlik kontrolü yapmadığı için. Ama çekler konusunda ne yaparsınız bilemem gerçi sizin için hava hoş banka ya iptal ettirdinizmi kimse zınnık alamaz ama çekleri tefeciye fln kırdırtırlarsa belki illegal olarak başınız ağrıyabilir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 büyük geçmiş olsun kredi kartlarını fotoğraflı yapmaları lazım kendınden bikaç banada var hem kımlık taşıyamazsın hemde elalem kullanamaz ayrıca denetim lazım kimliğe bakmayanlara ceza vermek lazım başka türlü düzelmez[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 geçmiş olsun.böyle emek düşmanı ahlaksızlar yüzünden insanlar birbirlerine güvenemiyor.umarım bulunur o kişiler geri alabilirsiniz kaybettiklerinizi.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Çok geçmişler olsun 2 ay önce benimde başıma geldi böyle bir durum. Eve hirsiz girdi sabahın 6sında. Bende deli gibi yorgunum Bjk-Fb macina gitmişim zafer sahroşluğuyla eğlenmişim neyse annemler hirsizi görüyor ve ben sanıyorlar. Sesleniyorlar Mehmet olm diye. Hırsız i.nasıda efendim anne diyip kaçıyor. Evden giden fazla değil ama İstanbul'da kimliğin yoksa birde ufak gösteriyorsan vay haline![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elexaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 uludaada hırsızlk cok fazla jandarma yetersiz kalıyobazen cok ta kawgalar cıkıyo bi el atmak lazım[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: elexaa, 23 Ocak 2005 15:45 tarihinde demiş ki: uludaada hırsızlk cok fazla jandarma yetersiz kalıyobazen cok ta kawgalar cıkıyo bi el atmak lazım ee her hotel içkiyi beleş ve sinirsiz yaparsa o kadar görmemiş ve bunlara meraklı insan giderse olacağı budur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Daniel_Xavie, 23 Ocak 2005 00:05 tarihinde demiş ki: saolun herkese ama bazı yerler kimlik soruyo ? bazı yerlerde soruluyor fakat o bazı yerlerin bir kısmında neden kimlik sorulduğunu bilmiyorlar. neyse olaya geçeyim: dayımla yengem sözlüyken dayım bir yere alışverişe gidiyor. giderken nakit para harcamasın diye yengem kredi kartını veriyor. tabii alışverişi yaptıktan sonra kasiyer kimlik soruyor. tabii soyadları apayrı olduğundan dayım ne yapacağını bilemiyor ama kasiyer yine kimlik soruyor. dayım da ne yapsın gösteriyor kimliğini. kasiyer 'teşekkür ederim' diyor ve caart diye kredi kartını geçiriyor makineden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 çantayı arabada bırakmak... hırsızı davet ediyosun yani...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Geçmiş olsun valla pederinde 2 sene önce felen redi kartini çarpip 3 milyarlik alişveriş yapmişlardi...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: -MrBomb-, 23 Ocak 2005 18:19 tarihinde demiş ki: çantayı arabada bırakmak... hırsızı davet ediyosun yani... bagaj demiş arkadaş, görünmüyen bir yer :) pek de suçu yokmuş adamın yahu.. bir de kart çalındı diye bildirdikten sonra kredi kartından alınanlardan bişi olmaz size sanıyorsam. daha önce bize olmuştu da vermemiştik bişi..[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar