Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uludağda Olay

Daniel

Öne çıkan mesajlar

dün abimlerle uludağa gittik babamlarda iznikte yazlıktaydı onlarda arabayla geldiler sonra dağevi diye bi yer var milli parka falan gelmeden orda yemek yedik . babamın arabasının camını kırıp cantasını calmışlar çantadada ev anahtarları bilmem kac milyarlık çek ler kredi kartları falan hemen jandarma yı aradık tutanak tutmaya geldiler o sırada kredi kartlarını iptal ettirdik adamlar hemen uludağ elektronik diye biyerden 500 milyonluk bisi almışlar hemn oraya gittik biz araştırdık fln adamlar bulunamadı ama aynı yerde bi arabayada girmişler bence bunlar restoranla ortak çalışıyolar çünkü olması mümkün deil yani bence (anlatiyim dedim içimden geldi ) uludağda böyle bi olay olması çok çirkin[signature][hline]Lathor Wyrm

:)
Sosyal ağlarda paylaş

evet valla çok kötüydü gittik bide yazlıga babamlar karakola gitti bizde gecenin o saati çilingir bulduk evi açtırdık bir sürü iş şimdi çantada ruhsat muhsat herşey var bi de bagaja koymuş babam arka camı kırıp bagaja ulaşmışlar arkada orta koltukla bi bölme var ordan ulasılıyo adamlar takipte etmiş demekki[signature][hline]Lathor Wyrm

Sosyal ağlarda paylaş

Çek defteri en sakatı şimdiden geçmiş olsun arkadaşım dertdini paylaşıyorum .Anlatıyım;
Babam'ın arabasının bagajından çantasını çaldırlar passaportlar nufus cuzdanı kredıkartları hepsini çaldırlar..
Ama en çok başımızı ağrıtan Çek defteri oldu.
Çek defterinde ki boş çekleri sallama imzalarla doldurmuş ve milelte kakalamışlar aradan 3 ay sonra Malayada bir adama 5 mılyarlık çek yazmışla.Biz istdeyiz.Babam bankayı avukatını vs sini aradmıştı ama ona ragmen bu çalıntı çekler yusunden banka hesabı bıle dondurulmuştu çılgına donmüştük.Hemen çeklerı halledın derim...
Tekrar geçmiş olsun....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daniel_Xavie, 22 Ocak 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
... arka camı kırıp bagaja ulaşmışlar arkada orta koltukla bi bölme var ordan ulasılıyo ...

yuh bee adamlar işlerinin ehliymiş valla[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

gecmis olsun ya.. kesin tatil keyfinizi mahvetmislerdir.. bi kafa dinleyemio insan walla...[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız....
Sosyal ağlarda paylaş

ya işin kötüsü ben biliyorum kredi kratı sistemiyle calısan yerler kimlik sormuyo ben babamın kartını alıp arabayla migrosa gidip eve bi kac eksik aldım oluyodu kimlik sordukları yok neyle ödiyceksiniz diolar kart diorum alıp cekiolar normalde kimlik sormaları lazım[signature][hline]Lathor Wyrm

Sosyal ağlarda paylaş

Ya oncelikle gecmis olsunda.

Bu kimlik sormama olayi dunyanin her yerinde var buda gayet dogrudur. Hic kimsenin ama hic kimsenin polis haric senin kimligini gormeye hakki yok kardesim. Ne biliyorsun belki adam usak lilara karsi sapik bir manyak ve sen usaklisin veya senin dul oldugunu gorup ters davranacak bir tip.

Kimlik kisisel bilgidir bakilmaz. Ha napilabilinir benim kredi kartimin ustunde resmim var mesela o resme bakiyorlar iyi oluyor.

said:
Daniel_Xavie, 22 Ocak 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
ya işin kötüsü ben biliyorum kredi kratı sistemiyle calısan yerler kimlik sormuyo ben babamın kartını alıp arabayla migrosa gidip eve bi kac eksik aldım oluyodu kimlik sordukları yok neyle ödiyceksiniz diolar kart diorum alıp cekiolar normalde kimlik sormaları lazım
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...