gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Dj programı lazım ya böyle mp3 leri sanal mp3 makinalarıyla editleyebiliceğimiz, öyle bişiy biliyo musnuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bilme zolurmuyum ya hemde kralnı bılıyorum :) Dance e-jay var manyak bişey herşeyi yaparsın onla herşeyi eger ki kaşarı olursan o programın valla ilerde meslek bile edinirsin yani :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya bliyorum onu eskiden kullanmıstm iyi bisey de biraz kısır bi program bi yerden sonra aynı gelio hersey.Turntable lı bişey arıyorummmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 BPM Studio radyo yayını için iyidir başka bilmiyorumm kısssmaaa :) PS: Turntable 2004 diye bişi duymuştum ama görmüş&kullanmışlığım yok bulursan fln buraya yaz emi[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 www.mixvibes.com bu en iyilerden bir tanesi sanirim..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Traktor Dj Studio PCDJ (red,blue,fx özellikleri değişiyor.www.pcdj.com) Virtual Dj Bu programlar başta traktor olmak üzere eniyileri.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Turntable'lı bişey arıyosan, Birde Tactile 12000 var.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 saolun arkadaslar 7 8 tane program war suan hepsini teker teker deniyçem belki yorum bile yazarm sararsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 PCDJ (red,blue,fx özellikleri değişiyor.www.pcdj.com) en iyisi sanırım hepsini denedm verilen linklerin turntable yok ama daa fonksiyonel gibi..turntable yok sanırım ama iyidir yine.Zaten orjinali 279 dolar mıymış neymiş.30 dakkalık kullanım demosu war o kdr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bulabilirsen PCDJ RED VRM'yi indir.Crack bulabilirsen yada full çok iyi olur. PCDJ gerçekten iyi ve fonksiyonel,eski versiyonlarında baya çalışmıştım,gerçek bi mixere yakın bi program,klavyeden kullanırsan rahat edersin,bi mixer başına geçtiğinde yabancılık çekmezsin o programı çözersen. Traktor'de gayet iyidir.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ewet pc dj ii ama traktor u indrdm kurdm çalıştıramadm hata verio bu arada triali 30 günlükmüş pcdj in [Bu mesaj gokkkan tarafından 23 Ocak 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar