pashæ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 merhabalar, dün izmir-bornova vatan bilgisayardan aldığım xperia z2'yi içime sinmediği için (biraz pişmanlık) satmak istiyorum. malum vatan, telefonu mağazadan aldığım için geri almadı :/ ürün sony garantili - 1700'e aldım. üstüne kırılmaz jelatin de taktım, updateleri de tamam :) (kotanız gitmeyecek :P) almayı düşünen, merakı olan varsa özelden görüşebiliriz. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 O fiyatı odeyip m8 almamanin getirdiği pişmanlık böyle birşey demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 pişmanlığım o yönde değildi...m8 kötü olduğu için demiyorum tabi ama z2'de kötü değil..genel olarak telefona para vermeseydim gibi bir pişmanlık..zira para başka yerde lazım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar