Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya genelde kullanılır ya naber koc , vay aslan naber falan ama domuz yada ayı desek kızarlar onlar hayvan değilmidir ? bunun nedeni nedir ?[signature][hline]Lathor Wyrm :)
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesela bizim arkadaş Tilki gibidir.. ehe :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Erkeksi yonleri daha ustun hayvanlar daha ustun kabul ediliyorlar.Garip tabi.Bide güzellik unsuru var;göz var nizam var birisine domuz dudaklım dersen kızar tabi.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ürkek ceylanim diyenlerde cikio :hmm:[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız....
Liis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 eşşeoleşein evldı ne yaw kuşakları kapsıor mübarek.bide yumurta gibi çocuktum gençken diolar ama tavuk anasınamı benzıo onumu demek istio acep[signature][hline]Angelica
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 nbr lam essek skn, lan at kafa, öküz müsün gibi versiyonları vardır.[signature][hline]Deli333
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 lafım aslında erayaydı :):).. Tam gaz topiclere devam eheh. Tavşan kafalım benim.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 niye illa koc vay koc naber fln kullanılıyo ben bundan sonra vay sinek nbr dicem :) sinek de bi hayvan diilmi onu nie aşşalıolar :P[signature][hline]Lathor Wyrm :)
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 lan köpek gibi baktın kıza fln haywan gibi kastı vs. (yapmadığım şeyler genelde =p)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ordek[signature][hline]Ordek...
mdma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 At gibi fln diye cok duyarım ben :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ahaha ördek en iyisi :)[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Endoret, 23 Ocak 2005 15:02 tarihinde demiş ki: At gibi fln diye cok duyarım ben :) onu kadınlara fln diyolar mankenlere fln mesela çağla şikel at gibi vs vs.[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 çağla olsa olsa tay olur. at gibi istiyorsanız tuğba özay, şenay akay var. ihihihihi[signature][hline]Deli333
mdma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 at olayını tepki almasın diye sizin gibi yazmadım eheh neyse lisedeyken flnda hocalara dinazor fln derdik hatta simcik bazı profosorlerede diyoruz dinazor diye okulda.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 dinazor lafını cok sevıyorum bende. Mesela artık kullanma tarıhı geçmiş futbolculara dıyorum.[signature][hline]Deli333
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben bi hayvan benzetmesinden çok meyveye benzetiyorum. sevdiğim insanlara genelde "Armut" derim ben.. Böyle bastıra bastıra söliicen[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ayi demeside cok zevkli oluyo =P[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız....
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 YAPMA GÖZÜNÜ SEVİYİM, KONUYU AÇMA SAATİNDEN SADECE 35 DAKİKA ÖNCE SHOW TV DE EN KOMİK AN PROGRAMINDAKİ O İKİ APTAL SUNUCUNUN BEŞ ON KOMİK GÖRÜNTÜYÜ EKRANA GETİRMEDEN ÖNCEKİ ARALARINDA YAPTIĞI İĞRENÇ DİYALOĞU GELİĞP BURAYA YAZMIŞSIN.. ANLAYAMIYORUM, BURAYA YAZACAK KAYDA DEĞER HİÇ BİRŞEY DE Mİ BULAMAYACAK KADAR BOŞSUNUZ.. YAZIK..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! [Bu mesaj Dragonmax tarafından 23 Ocak 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Şimdi "ayı" yı herkeşler söledii için pek bi anlamı kalmıyo be, "ayı"lığın içini boşalttılar artık :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Liis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 efendim biri banamı seslendi[signature][hline]Angelica
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Esta piti piti... Ya kime yazık? Neye yazık? Anlamadım?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yok ya sen dewam ett...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bal arım, ceylanım, koçum, aslanım, inek,öküz gibi büyük baş hayvanlar, eşşeğolueşşek,itoluit gibi küfürler[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of [Bu mesaj flameeye tarafından 23 Ocak 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar