Nimbrethil Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Selamlar dostlarım bende us cd keyimi aldım ve hemen formu doldurdum 2. maili beklemekteyim. Oyuna baslamadan once genel olarak kim hangi server hangi tarafta(Alliance , Horde) ? Buaraya yazarsa bende en cok Türklerin oldugu servera yanınıza gelmek istiyorum... Simdiden Tesekkurler... Iyı oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 euya gırceksen en final beta 6 ya gel. hordish manner , anatolian sunrise (turk guildları) burda.. tanı bırde bol bol danımarkalı[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hoşgeldin; Türkler çoğunluk olarak alliance anatolian sunrise ve horde hordishmanner olarak iki grupta bulunuyorlar.İki guildde aynı serverda oynayacağı için hangi tarafta oynayacaksan o tarafın guildine girersen oyunda yanlız kalmazsın.HM nin sitesi.Anatolian sunrise'ınkinide bilen biri söyler.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 www.anatoliansunrise.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Görüyorumki horde lar örgütlenmiş geleni direk saflarına katıyolar :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 AS nın uyelerını nerden gorebılırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bol bol isveçli var onlarıda unutmayalım :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Blinky, 23 Ocak 2005 16:34 tarihinde demiş ki: AS nın uyelerını nerden gorebılırım? Burdan[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Merhaba hoşgeldin. Soruların varsa sormadan önce üstteki FAQ başlıgını okursan iyi olur.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar