EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bilgisayara format attım.Ultima online klasörünü yedeklemiştim.Ama uogateway uo yu görmüyor ve yüklü olmadığını düşünüyor.Halbuki yüklü.Bunu gatewaye e nasıl gösterebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 AOS kullanıyor iseniz, Büyük ihtimalle 2d versiyonunu "Ultima Online 2d" olarak yüklemişsinizdir... Yani klasörü bu şekildedir. Bunu sadece "Ultima Online" şeklinde değiştirirseniz sorun düzelecektir. Yardımcı olabildi isem ne mutlu...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Uo yu tekrar silip tekrar kurarak tabiki , çünkü program ekle/kaldır da Ultima görünmüyorsa ( ki c/p ile yüklediysen görmez ) , oyuna girerken de fail hatası verecektir , (incorrect install gibi ) bu nedenle silip tekrar kurman daha iyi olacaktır . Önce Ultima'yı kur sonra uogat'ı kur .[signature][hline] harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 dediğinizin hepsini yaptım bir türlü gördüremedim.. mondain's legacy yüklü ama uogateway görmüyor bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 sadece klasörü yükleyerek çalıştıramazsın. registry kayıtlarının da olması gerekiyor. HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yüklü olmadıgını düşünüyor muahahhahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar