Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ANTALYA][Restaurant] Antalya Balık Evi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Balıktan nefret eden biri olarak, dün gece muhteşem bir ilk gerçekleştirdim.

Lara da bulunan Antalya Balık evine gitmemiş olan BALIK SEVEN VEYA SEVMEYEN herkezin gitmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu kadar Leziz bir ortam, muhteşem bir ambians a sahip ki beni bile ( ben ki balık azıma sürmem) balık yememe ikna edebildi.
işin en komiği yediğim herşeyden cokta keyif aldım.

Ayrıca Doğu Garajında daha küçük bir şubesi varmış, gitmedim ancak Lara da kini referans alacak olursak oranın da çok başarılı olacağına eminim.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
Eskiden arkadasımın babasınındı orası evet gerçekten cok güzel bi ortam.
İlk adı Yalıydı oranın diap o zamanda çok güzeldi şimdide güzeldir..
Kalamar falan ımmm =)[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
suyun ustunde deil
bitane dahamı var?
benim dedim Lara da[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
larada Arka yoldan gidiyorsun orası değilmi hani burhanettin onaty (dedemana gelirken ışıklar tarafından) sağa yol gidiyo hatta evren bufe var orda ordan dümdüz gidince baya bi suyun üstünde olması lazım öyle hatırlıyorum yada dediğin yer orası değil :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
Nereden bahsettigin hakında en ufak fikrim yok
ama tek bildigim ışıklar tarafında olmadıgı bu yeni açılan beyaz dunya mı nedir onu gectikten sonra
Işıkların orda Beydağı var[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
Laradan deniz tarafından gidiyosun Erutan zaten büyük bi yer orası.Eskiden Yalıydı işte adı.BAlık Amblemli Tabelasi hatta.Böle ahsap bir ortam.Havuz vs vs çok güzel yer =)[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
eternal bildi :)

sen daha yenisin ama Diab olur böyle şeyler ben mesela 4 5 bilemedin 6 senedir oturuom bu şehirde daha kepez çallı felan adam akıllı bilmiom :)

:utaniem: rezilim[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
ulen şaşkın biz diap la aynı yerden bahsediyoruz.
Şimdi adı degişti oranın Antalya balık evi oldu işte.Neyi bildim sana tarif ediyorum ibiş =)[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
Ben doğru yerden bahsediyorum tımmamı Erutan!
Dimi Eternal Antalya balık evi benim yerde dimiiiiiii
Ağlarım valla yeni olabilirim ama gitim yerleri bilirim!

=oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
dogru diapcık aldırma sen ona..

@erutan : sus len sen ! =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
diap doru yeri tarif ediyo.
Antalya Balık evi muhteşem bi atak yapti gecen sene.
Larada , Doğu Garajında bir de Club ARMA olarak yat limanında yerleri var

Ancak Romantik ortam ve restorant olarak tavsiye edeceğim 2 yer var

1. Ally - Marina Restourant ( Antalya nın en güzel manzarasına sahip. )
2. Beydağı Işıklar.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum
nası diim böle rahatlatıyo

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 22 Ocak 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
Eskiden arkadasımın babasınındı orası evet gerçekten cok güzel bi ortam.
İlk adı Yalıydı oranın diap o zamanda çok güzeldi şimdide güzeldir..
Kalamar falan ımmm =)

Evet yalı zamanı çok güzeldi bende çok gitmişimdir ozamnlar ama şimdi sevmiyorum nedense çok aptal garsonlar a rasgeldiği için olabilir.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
  • Yeni Oluştur...