DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Balıktan nefret eden biri olarak, dün gece muhteşem bir ilk gerçekleştirdim. Lara da bulunan Antalya Balık evine gitmemiş olan BALIK SEVEN VEYA SEVMEYEN herkezin gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu kadar Leziz bir ortam, muhteşem bir ambians a sahip ki beni bile ( ben ki balık azıma sürmem) balık yememe ikna edebildi. işin en komiği yediğim herşeyden cokta keyif aldım. Ayrıca Doğu Garajında daha küçük bir şubesi varmış, gitmedim ancak Lara da kini referans alacak olursak oranın da çok başarılı olacağına eminim.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 suyun üstündekinimi diyosun? bilirim orayı :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Eskiden arkadasımın babasınındı orası evet gerçekten cok güzel bi ortam. İlk adı Yalıydı oranın diap o zamanda çok güzeldi şimdide güzeldir.. Kalamar falan ımmm =)[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 suyun ustunde deil bitane dahamı var? benim dedim Lara da[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 larada Arka yoldan gidiyorsun orası değilmi hani burhanettin onaty (dedemana gelirken ışıklar tarafından) sağa yol gidiyo hatta evren bufe var orda ordan dümdüz gidince baya bi suyun üstünde olması lazım öyle hatırlıyorum yada dediğin yer orası değil :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Nereden bahsettigin hakında en ufak fikrim yok ama tek bildigim ışıklar tarafında olmadıgı bu yeni açılan beyaz dunya mı nedir onu gectikten sonra Işıkların orda Beydağı var[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Laradan deniz tarafından gidiyosun Erutan zaten büyük bi yer orası.Eskiden Yalıydı işte adı.BAlık Amblemli Tabelasi hatta.Böle ahsap bir ortam.Havuz vs vs çok güzel yer =)[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eternal bildi :) sen daha yenisin ama Diab olur böyle şeyler ben mesela 4 5 bilemedin 6 senedir oturuom bu şehirde daha kepez çallı felan adam akıllı bilmiom :) :utaniem: rezilim[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ulen şaşkın biz diap la aynı yerden bahsediyoruz. Şimdi adı degişti oranın Antalya balık evi oldu işte.Neyi bildim sana tarif ediyorum ibiş =)[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ben doğru yerden bahsediyorum tımmamı Erutan! Dimi Eternal Antalya balık evi benim yerde dimiiiiiii Ağlarım valla yeni olabilirim ama gitim yerleri bilirim! =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 :) :utaniem: napam abi Havuzlu deyince ipragaz gibi yandım :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 dogru diapcık aldırma sen ona.. @erutan : sus len sen ! =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 doğu garajındaki ful mutfak kouyor tavsiye etmem. Laradakini biliyorum ama gitmedim.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Moonchild Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 diap doru yeri tarif ediyo. Antalya Balık evi muhteşem bi atak yapti gecen sene. Larada , Doğu Garajında bir de Club ARMA olarak yat limanında yerleri var Ancak Romantik ortam ve restorant olarak tavsiye edeceğim 2 yer var 1. Ally - Marina Restourant ( Antalya nın en güzel manzarasına sahip. ) 2. Beydağı Işıklar.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Eternal, 22 Ocak 2005 17:56 tarihinde demiş ki: Eskiden arkadasımın babasınındı orası evet gerçekten cok güzel bi ortam. İlk adı Yalıydı oranın diap o zamanda çok güzeldi şimdide güzeldir.. Kalamar falan ımmm =) Evet yalı zamanı çok güzeldi bende çok gitmişimdir ozamnlar ama şimdi sevmiyorum nedense çok aptal garsonlar a rasgeldiği için olabilir.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Öne çıkan mesajlar