pan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 amma alay ederler okulda ha.[signature][hline]wtf?
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yahoo gel bakiyim kulagına bi image search edicem[signature][hline] Çorbada Tuzunuz Olsun Istemez misiniz ? Çok Yakında
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben de okudum bu haberi.. adamla kadın yahoomessenger ile tanışmışlar madem bizi bu tanıştırdı bu çocuğun mimarı yahoo biz de onun adını verelim demişler..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ehe.. bizdede yahya ismi war ne yani hehe =P aslinda yahoodan geliomush zaten o isim..=)[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız....
Liis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 potansiyel bi anne baba katili ceza almaz diyorum alsada hakim baba indirim taksit felam yapar[signature][hline]Angelica
Öne çıkan mesajlar