Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Program Önerin

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Selam,

windows'da çalışacak çoktan seçmeli şıkları entegre edebileceğim, altlarını doldurabileceğim butonun nerede olması gerektiğine altında koşullu ve çoklu seçimler yapılabilen artık modülmü desem arayüzmü desem ne olduğunu bilmediğim bir zımbırtıya ihtiyacım var.
Altında formüllere bağlı olarak hesaplama da yapabileceğim bir ortamı bana sağlamalı. Bu arada yazılımcı değilim çok fazla anlamıyorum ama ingilizce-türkçe kaynaklardan bakarak bişeyler yapabilirim.
Designer Mod yada arayüzünde olursa sürükle bırak mantığı halleder çoğu şeyi ama hangi programda hangi formatta yapmak lazım.

Biraz daha içeriği açıklamak gerekirse; İlk aşamada önde 4 buton olacak. Burda İl seçiminden başlıyacak ve şöyle ilerelyecek.
İl>Üretim Tipi[Bitkisel, Hayvansal yada Su Ürünleri]Şimdilik sadece bitkiselle devam edeceğim> Bitki Grubu [Tarla, meyve sebze etc.]> Bitki türü> Faaliyet [Bakım, Hazırlık etc. faaliyet tablom var]> İş> İşlem> Ekipman seçimi (çoklu)|>Bunlara bağlı Sarf malzeme [Yakıt, gübre, tohum etc.]
Tüm bunları seçince bunlara bağlı olarak benim belirlediğim değerler(eder) gösterilecek birde her aşamada kullanıcı kendisi fiyatta oynama yapabilecek lakin yine benim belirlediğim fiyatlarda görünmeli karşılaştırma için.

Nasıl rahat yapabileceğim hakkında fikri olan varsa konuşsun. Çok karmaşık anlattığıma bakmayın hesaplama kısmı hariç çok kolay bişey ama ilgilenecek adam yok şu anda benden başka.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...