ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yüzyıllar geçti üzerinden ama adamakıllı hiç bir zaman fırsat bulamadım adsl gelince vazife gibi oldu bunları koymak öncesi sonrası karışabilir belki albümde biraz garip bir sıradalar cünkü:) uzaktan cekilen ve kalitesiz fotografla benim cektiklerimdir ve sadece 2.gündür diger fotograflar 2 günden de dijital kamera ile çekilmiş fotolardır konser öncsinden bir kaç foto var önce(bu arada buraya secme fotograflar fln koycam, beinm albümümde bütün konser resimlerini(öncesi,sonrası) bulabilrisiniz demlenirken biletler(daha bir sürü vardı galiba) ben zaten konserden önce gömülmüsüm melankoliye(hafif bir icki etkisi de görülebilri bakıslarımda:) yeni melek te konser öncesi ikinci güne akustikle başladılar aslında(ama resim çok kötüydü) vincent her zaman ki kırmızı giysisini cıkartmıstı ilk günden bir resim pek farklı bir cekim degil ama görüntü cok hos olmus burada bu fotograflar ilk günden, baya da güzel cıkmıslar(ben de yeni fark ediorum da) kamera kaymış ama görsel sanatlara falan yollamalı bence bunu (ben cok begendim acıkcası) kızın sadece vincent i cekmis oldugu da gözlerden kacmıyıor degil hani o kadar ugrasmasına ragmen beceremedi yakmayı cakmagı sahneyi tamamen gören tek fotograf olabilir belki de vincent dışında birini çekmişler en sonunda:) sahneyi gören son fotograf konser sonrası fotolar da var ama koymaya pek gerek görmedim geri kalanlar hep albümde birazdan(üsenmezsem eğer, rockistanbul fotolarını güncelleyip, barışarock fotolarını koyucam[inşallah])[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim.Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Balına projektör denk geldi fotoğraf makinesine =) 2 Ekim günü çektim bunu, bu ne lan diye tam silecektim ki Alexi engel oldu. İyi ki olmuş =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of MetalonSWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter AssociationWoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian SunriseXaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 evet ya cok güzel görsel fotolar falan cıkıo nedense[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Mor_Kedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ohh walla çoook saol bnde fötoğraf makinesi götürmemiştim nerden bulcam diyordum çok makbule geçti=)[signature][hline]....of all the things i've lost, i miss my mind the most...!!!!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 albüme bak benim orada koymadığım fotolar var daha[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Mor_Kedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 saol![signature][hline]....of all the things i've lost, i miss my mind the most...!!!!
phere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 3 kere saol saol saol.... arkadaşların konserlerini izlemek harika
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 abi bu kaçıncı anathjema fotoları ya öehgh artık kuscam ya.. yeter be khaldun..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Öne çıkan mesajlar