Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 binaları silme hangi tuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Oyunun hastasıyım :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 blessed i nasi artiricam 53 lerde kalıyor yaw 75 yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Zamanlar artar o ama evlerinin yakınan cathedral veya church yaparsan oda arttırır bide nekadar çok yaparsan okadar çabuk yükselir ama bende hiç %80-90ı geçtiğini görmedim.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Sana tavsiyerm innden gelene mutluluğu maksimum seviyede tutmak, rationsları mümkünse double yapmak ve fearı maksimum tutmak çünkü adamlara bahçe mahçe falan yaparsan adamlar on dakka orda oyalanıyo onun için fearı yüksek tutmak iyi oluyo.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 oke gectim o bölümü saol yaw multi isteyen gelsin icq:87046681 merak ettim nasi oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Bless, church filan hikaye bence, ardeth in dediği gibi, %100 de tutmak zor, içkiye aban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bless olayı ıcın zaman lazım cok mıktarda sapel falan yap baska da bırsey yapoma cunku yaptıgın her yenı seyde kutsanmamıs ada msayısı artıcaktır...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bence feraı fulle her ne kadar adamlar oyalansada iiş combata gelince +5 bonusları ile düşmanı eziyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 campaign de 15. bölümde takıldım domuzların kalesini kuşatcam ama içeri girilmiyor hendek te var üstelik napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bende oyunu tam orada bırakmıştım :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Necromancery, 02 June 2003 18:07 tarihinde demiş ki: campaign de 15. bölümde takıldım domuzların kalesini kuşatcam ama içeri girilmiyor hendek te var üstelik napcam Önce tepedeki okçulardan kurtulacan. Sonra hendeği dolduracan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 o zamanada kadarda pig in ordusu geliyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ben de orda kalmistim ama oyunun bi buguni buldum ve gectim zaten baska turlu gecmekte cok kasar. Dusmanin atis menzilinin kilpayi disindayken crosbowmenleri seciyosun rasgele bi yere ates etmelerini soyluyosun. Adamlar yere oturuyo crosbowlari hazirliyo tam ayaga kalkip ates ediceklerken dusmanin okcularina saldirt. O zaman senin menzil bayagi bi artmis oluyo ve dusman sana karsilik bile veremiyo. Boyle biseylerdi biraz dene bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bütün olay her zaman olduğu gibi ekonomide bitiyor yapman gereken çok dengeli ve olabildiğince defansif bir ordu kurup sabırla siege weaponlarla kuleri indirip orduylada onları korumak bu aradada gerektiğinde o tarz bir orduyu bir daha yaratabilece kadar da kaynak stoğuna sahip olman[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bende gectim tüm okçuları aldım saldırtıım ölen öldü neyse tokmaklılar yıkmaya calisirken siege weaponla daittim kolaymis bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: malcolm, 04 June 2003 12:02 tarihinde demiş ki: Ben de orda kalmistim ama oyunun bi buguni buldum ve gectim zaten baska turlu gecmekte cok kasar. Dusmanin atis menzilinin kilpayi disindayken crosbowmenleri seciyosun rasgele bi yere ates etmelerini soyluyosun. Adamlar yere oturuyo crosbowlari hazirliyo tam ayaga kalkip ates ediceklerken dusmanin okcularina saldirt. O zaman senin menzil bayagi bi artmis oluyo ve dusman sana karsilik bile veremiyo. Boyle biseylerdi biraz dene bulursun. Bunu bende keşfetmiştim ama bir zevki kalmıyor, kullanıldığı zaman. Zaten Stronghold:Crusader da kaldırdılar bu hedeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yaw çok kastıran bi bölümdü o ben herzaman bütün spearları biraraya toplaıp abanırım (ama yangından kurtulmak için önce küçük bi grp yollamak gerek)sora siege duvarın en okçusu az ve dayanıksız yerlerinden birine sora en zewkli yer = MACEMEN kuleleri okçulardan temizleip (bu arada çok acele edilmeli)kendi okçularını dizip "la burdan hedef alamıom leü" dediqleri bi mesafeden(adamlar çok ıskalıo ama sonunda temizlio) hepsini temizleip..... bu kadar[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 okde son bölümdeyim su an o daha zor bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Beyler Stronghold-Stronghold=Crusader hakkında herseyi ozelden sorabilirsiniz ikisini de yaklasık 3-4 defa bitirdim :D Hastasıyımmmmm ! Yannız grafikler birazcık cok cok azcık daha guzel olsa ...[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bi de en onemlisi simdiki gibi dusmanını kontrol etmen gerekir. Eger Crusader Skirmish seklinde oynuyorsanız yapın hemen bi 20-30 tane atlı okcu ve dusmana saldırtın.. Dusmanın gelismesini engelleyip butun kaynaklarını somurdukten sora darmadagın edin !!! Asla sasmaz garantilidir....[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ben 3 arkadaşla multi yaptımdı net cafeden süperdi bi gün toplanaanım gidelim. [Bu mesaj behran tarafından 06 June 2003 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: ZeuZ, 05 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: Bi de en onemlisi simdiki gibi dusmanını kontrol etmen gerekir. Eger Crusader Skirmish seklinde oynuyorsanız yapın hemen bi 20-30 tane atlı okcu ve dusmana saldırtın.. Dusmanın gelismesini engelleyip butun kaynaklarını somurdukten sora darmadagın edin !!! Asla sasmaz garantilidir....[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Bence arap birimlerinin yapılması için bina veya kaynak şartı konmalıydı. 5 sn de 30 tane atlı okçu yapıyorsun ama cavalary e gelince yarım saat at yetiştiriyorsun. Eee 30 atlı okçunun atları nereden satsınlar walla:) Arap birimleri kiralanoyr derseniz, parayı verdikten belirli bir süre sonra birimlerin gelip saflarınıza katılması daha mantıklı. Yoksa yukarıdaki taktikle yenmediğimiz bilgisayar olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ASlında haklısın da asıl biraz daha pahalı olması lazım .... Cunku dediin gibi cavallaryler icin yaklasık olarak 10000 altınlık bi masraf yapıosun bunu bolduun zmn da en az 800-900 altın felan olmaları lasım ....[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar