Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir (tatil)

SodomVsGomore

Öne çıkan mesajlar

selam millet. aramaya inandım ama 2009 yılının konusu çıktı ve aradığım cevabı bulamadım.

şöyle ki bu ayın 20'sinde valide hanımla izmir'e gidelim diyoruz. arabayla çıkıyoruz yola. totalde 4 ya da 5 gece kalacağız.

biraz kafa dinleyelim biraz da yeni yerler görelim, 1 gün de olsa denizde boy verelim modundayız. izmir hakkında hiçbir fikrim yok. tavsiyeleriniz nelerdir? görmelik gezmelik yerler nerelerdir? ne bileyim şu yörede konaklarsan daha geniş alana ulaşabilirsin dediğiniz yerler var mıdır?

şimdiden öpüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

efes-alaçatı gezilecekler listesinde bankoya alındı. efes'e gittim daha önce ama valide hanım görmedi.

çeşme'de 2-3 gün kalırız herhalde.

dönüşte 1 gün ayvalık'ta kalabiliriz. kuşadası'na çocukken gitmiştim açıkçası pek sevmedim ve gerçekten beton yığını.

hem ayvalık şöyle güzel olur valideyi çanakkale'ye bırakıcam yolda güzel bir pitstop olur bize.

önerilere açığım hala. bu arada tavsiyeler için sağolun.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene ben çeşmeye gitmiştim arkadaşlarla, böyle pansiyon falan bulmuştuk tam emrkezde, araba da vardı o yüzden fun beach, aya yorgi koyu plajları falan gezdik iyi yatacak yere çok vermeden. Çeşmenin denizini de acaip beğendik.

gene alaçatı yarım saat falandı sanırım çeşmeye bir gecede yemek için alaçatıya gittik ama beni bir gecede büyüledi alaçatı.. bu sene kuzenimle oraya gitmeyi düşünüyoruz...( ben de öneriye açğım alaçatıda kalacak yer açısından)

Bir çanakkaleli olarak da, o civarlarda akçay var, acayip sessiz sakin, emekli yeri ama on numara dinlenilecek bir yer,altınoluk da öyle.
çık sabah sür bisikletini, et kahvaltını gel yüz güneşlen öğlen yemek ye, sonra kaz dağları turuna çık, tekne turuna çık...ruhum emekli olduğu için ben seviyorum oraları. (=
Sosyal ağlarda paylaş

kuşadası milli park + şirince iyi oldu bak ben şirince'nin izmir'de olduğunu bile unutmuşum asdf

şöyle bir sorum var rota açısından. muhtemelen konaklamayı alaçatı veya direk çeşme'de yapıcaz. gezmelik yerler olarak şirince-efes-teos'u attım listeye. zaten dönüşte çanakkale'ye gideceğimiz için kuşadası milli parkları pitstop olarak düşündüm. yarın sabahtan yola çıkıyoruz akşamüstü izmir'deyiz.

ilk gün izmir'de konaklayıp ertesi gün sabahtan şirince-teos-efes üçgenini keşfe mi çıkmalı yoksa direk çeşme'ye yerleşip günü birlik sindire sindire mi gezmeli oraları ona karar vericem asdf

ayrıca şirince-efes-teos üç yere 1 gün yeterli mi yoksa 2 günümüzü alır mı gezi hacmi nedir?

edit 1: lan ben kuşadasını çok yanlış hesaplamışım asdf

edit 2: yukarıda yazılanların tamamı hayal ürünü olabilir ama henüz olmadı. hayırlısı. konaklamayı şirince'de yapabiliriz. en azından 1 ya da 2 gün. akabinde çeşme-alaçatı tarafına dönüş yapılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...