sharky Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 İzmirli Linux severler tanışma ve paylaşım amacıyla Kurban Bayramı'nın 3. günü yani 22 Ocak Cumartesi günü saat 12.00 de Konak Pier'deki Rıhtım Cafe'de toplanacaktır. İzmir ve civarında bulunan bütün GNU/Linux severlere açık çağrıdır... Gelmek isteyenlerin iletişimin sağlıklı kurulması ve organizasyon açısından [email protected] adresine mail atmaları rica olunur. Kimler geliyor ? Paticikten bu bulusmaya gelecekler : - Sharky -[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben izmirlkiyim ama linux sevmiorum napıım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=48082 hele sukur sharky! acikcasi ben gelmicem protesto amacli! bu kadar zamandan beri ilk defa bir etkinlik![signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ya bu Izmir Linux Kullanicilari Grubunun bir etkinligi falan degil. Fazlamesai'de gördüm yazayım dedim. İzmir Linux Kullanıcıları Grubu bir sürü badireler atlattı. DEU dan çıktı, LKD ye bağlandı, yok DEU farklı bişey kurdu, vs. vs. Ben kendi gideceğim etkinlikleri zaman oldukça yazıyorum.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 olsun ben sitemliyim :-P abi soyle saglan bir gurup kurulsa, sponsorlu falan.. semineler, egitimler, vs vs olsa.. valla ben denemek istiyorum linux. ama elimden tutan olmadi hic :-P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bizim de olmamıştı, demek ki yeniliklere pek açık biri değilsiln :) Gel gelelim KDE 3.3.2 kullanıyorum şu anda, kesinlikle ve kesinlikle XP den daha güzel, daha user-friendly ve daha kolay bir Window Manager. Süper ya, hem user-friendly, hem de istenildiğinde çok güçlü. Tavsiye ederim. Olmadı screenshot falan koyarım bir ara. Hatta CD çekiyormuşum, farkında değilim :) Geçenlerde Windows'tan Nero ile CD çekeyim dedim, neden Windows kullanmadığımın bir kere daha farkına vardım. Öyle bir grup bir türlü kurulamadı İzmir de.. Çok kaliteli adamlar var ama, öyle eğitim meğitim gibi şeylere kimse zaman ayıramadı. Oysaki benim de ne hayallerim vardı, öyle eğitimler verecez, yok seminerler düzenlicez onlarca falan diye.. Izmir burası işte. Fazla rahat insanı Izmirin.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sponsor falan bulunsa ve en azindan 3-4 kisi gonul verse su ise cok da guzel olur.. zaten baslamak zor olani, soyle bi baslandi mi zaman ayirmayanlar bile ayirmaya baslar![signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Denendi.. Sen onu bunu bosver, gelecek misin bulusmaya 22 sinde ? Yukariya adini yazalim hemen :D[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 izmir olmasa ben gelir ve dayak yerdim muhtemelen :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Pek eglenceli olurdu cidden ;)[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ankarada olsa baba-oğul gelirdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ben de diyorum bu mayfer mayfer.. Pek tanıdık geliyor. Yoksa baba "cayfer" mi ?[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 evet :) nerden tanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Daha çok fazlamesai.net ten :) Linux hastası çoğu insanı az çok tanıyor insan zamanla..[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: sharky, 19 Ocak 2005 17:13 tarihinde demiş ki: Paticikten bu bulusmaya gelecekler : - Sharky =([signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 :( Kimsenin ilgisini çekmiyor demek ki.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 izmir uzak be sharky. 14 saat yol ve izmir için ne harcicak para ne de zaman var walla. yoksa gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Sanki İstanbul'da Açık Kaynak Günleri var Mart'ta desem geleceksiniz. Peh. Gerçi Mum falan gelebilir buna.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eheh istanbulda 13 saat :) Mersin'deyim ben yaw. Ama Aralık 15-29 arasında istanbuldaydım ve FreeBSD seminerine seve seve katıldım. Biraz dalgınlığıma geldi yazamadım patiye bakın bu var diye ama olsun. Herkesin adına ordaydım ben :-p Soru bilem sordum lan ne diyonuz :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 kusura bakmayin ben gelemiyorum.. daha cok okulun oldugu hafta sonu olsaydi daha fazla raabet gorurdu diye dusunuyorum. insanlar tatilde ve sehir disina falan gidiyor tatile..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 oha artık.. bir microsoftçu olarak üstteki yazıya ben bile koptum. bu kadar komik/anlamsız bir yaklaşım olamaz.. hadi microsoft sux diyen bazı kalıpçı insanları anlayabiliyorum da "izmirdeki toplantıya paticikten kimse gitmiyor, o zaman linux suxtır tabi" diyen adamı anlamakta güçlük çektim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 abes kaççak ama linux nedir? (yani işletim sistemi ama. ne yapar?) redhat lindows fln duydum ama. hiç denyen göremedim.. ( bi kere gördüm ondada dos gibi birşeydi.. böyle nasıl userfriendly anlayamadım). bi açıklarsanız hem çok sevinir hemde win kaldırmayan makinamda rahatlama fırsatı bulabilrim :D (sapıtmasın yeter)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Linux sux diyebiliyorsaniz, once user-space ve kernel-space programlamanin ne demek oldugunu, ya da Windows la karsilastirabilmek icin en azindan ring0 nedir, yok Windows devicelara ne kullanarak ulasir, Linux ve Unix turevleri nasil ulasir once bunu bir ogrenin. Gerekli donanima sahip olmadan yapacaginiz yorumlar, donanim sahibi insanlar karsisinda sadece komik durumlara dusurur sizi. Bundan seneler sonra gerekli donanima sahip oldugunuzda ise pek insan sizi takmaz. Ben gidiyorum, gelen gelir.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bi kere paticikten kimse gitmiyor.. giden var sonuçta. :) bilgisayardan anlayan ve linux'la makul bir süre haşır neşir olmuş, halen de windows'cu olan bir tek kişiye rastlamadım. windows'dan linuxa geçen çok kişi var ama linux'tan windows'a geçen çok var. bunlara rağmen linux sux demek garip kaçmıyor mu biraz :) (tabi kişinin amacına da bağlı... ama sadece MSN'de arkadaşına handwritingle kalp resmi çizip göndermek istiyosan, sonra bi de açıp sims oynamak istiyosan linux kullanmanın anlamı yok. ama sistem yöneticisi olup da windows tercih ediyorsan sorun sendedir.) [Bu mesaj mayfer tarafından 22 Ocak 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 nasıl geçti?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar