Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Izmirli Linuxcular Toplaniyor !

sharky

Öne çıkan mesajlar

İzmirli Linux severler tanışma ve paylaşım amacıyla Kurban Bayramı'nın 3. günü yani 22 Ocak Cumartesi günü saat 12.00 de Konak Pier'deki Rıhtım Cafe'de toplanacaktır. İzmir ve civarında bulunan bütün GNU/Linux severlere açık çağrıdır... Gelmek isteyenlerin iletişimin sağlıklı kurulması ve organizasyon açısından [email protected] adresine mail atmaları rica olunur.

Kimler geliyor ?

Paticikten bu bulusmaya gelecekler :
- Sharky
-[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
of different places, just write a Unix operating system.
-- Linus Torvalds

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu Izmir Linux Kullanicilari Grubunun bir etkinligi falan degil. Fazlamesai'de gördüm yazayım dedim.

İzmir Linux Kullanıcıları Grubu bir sürü badireler atlattı. DEU dan çıktı, LKD ye bağlandı, yok DEU farklı bişey kurdu, vs. vs.

Ben kendi gideceğim etkinlikleri zaman oldukça yazıyorum.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
-- Linus Torvalds

Sosyal ağlarda paylaş

Bizim de olmamıştı, demek ki yeniliklere pek açık biri değilsiln :)

Gel gelelim KDE 3.3.2 kullanıyorum şu anda, kesinlikle ve kesinlikle XP den daha güzel, daha user-friendly ve daha kolay bir Window Manager. Süper ya, hem user-friendly, hem de istenildiğinde çok güçlü. Tavsiye ederim. Olmadı screenshot falan koyarım bir ara. Hatta CD çekiyormuşum, farkında değilim :) Geçenlerde Windows'tan Nero ile CD çekeyim dedim, neden Windows kullanmadığımın bir kere daha farkına vardım.

Öyle bir grup bir türlü kurulamadı İzmir de.. Çok kaliteli adamlar var ama, öyle eğitim meğitim gibi şeylere kimse zaman ayıramadı. Oysaki benim de ne hayallerim vardı, öyle eğitimler verecez, yok seminerler düzenlicez onlarca falan diye.. Izmir burası işte. Fazla rahat insanı Izmirin.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
-- Linus Torvalds

Sosyal ağlarda paylaş

Sanki İstanbul'da Açık Kaynak Günleri var Mart'ta desem geleceksiniz. Peh. Gerçi Mum falan gelebilir buna.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
-- Linus Torvalds

Sosyal ağlarda paylaş

eheh istanbulda 13 saat :) Mersin'deyim ben yaw. Ama Aralık 15-29 arasında istanbuldaydım ve FreeBSD seminerine seve seve katıldım. Biraz dalgınlığıma geldi yazamadım patiye bakın bu var diye ama olsun. Herkesin adına ordaydım ben :-p Soru bilem sordum lan ne diyonuz :-)
Sosyal ağlarda paylaş

oha artık.. bir microsoftçu olarak üstteki yazıya ben bile koptum. bu kadar komik/anlamsız bir yaklaşım olamaz..

hadi microsoft sux diyen bazı kalıpçı insanları anlayabiliyorum da "izmirdeki toplantıya paticikten kimse gitmiyor, o zaman linux suxtır tabi" diyen adamı anlamakta güçlük çektim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
Sosyal ağlarda paylaş

abes kaççak ama linux nedir? (yani işletim sistemi ama. ne yapar?)
redhat lindows fln duydum ama. hiç denyen göremedim.. ( bi kere gördüm ondada dos gibi birşeydi.. böyle nasıl userfriendly anlayamadım). bi açıklarsanız hem çok sevinir hemde win kaldırmayan makinamda rahatlama fırsatı bulabilrim :D (sapıtmasın yeter)[signature][hline]Fire is the universal language
Sosyal ağlarda paylaş

Linux sux diyebiliyorsaniz, once user-space ve kernel-space programlamanin ne demek oldugunu, ya da Windows la karsilastirabilmek icin en azindan ring0 nedir, yok Windows devicelara ne kullanarak ulasir, Linux ve Unix turevleri nasil ulasir once bunu bir ogrenin.

Gerekli donanima sahip olmadan yapacaginiz yorumlar, donanim sahibi insanlar karsisinda sadece komik durumlara dusurur sizi. Bundan seneler sonra gerekli donanima sahip oldugunuzda ise pek insan sizi takmaz.

Ben gidiyorum, gelen gelir.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
-- Linus Torvalds

Sosyal ağlarda paylaş

bi kere paticikten kimse gitmiyor.. giden var sonuçta. :)

bilgisayardan anlayan ve linux'la makul bir süre haşır neşir olmuş, halen de windows'cu olan bir tek kişiye rastlamadım. windows'dan linuxa geçen çok kişi var ama linux'tan windows'a geçen çok var. bunlara rağmen linux sux demek garip kaçmıyor mu biraz :)
(tabi kişinin amacına da bağlı... ama sadece MSN'de arkadaşına handwritingle kalp resmi çizip göndermek istiyosan, sonra bi de açıp sims oynamak istiyosan linux kullanmanın anlamı yok. ama sistem yöneticisi olup da windows tercih ediyorsan sorun sendedir.)

[Bu mesaj mayfer tarafından 22 Ocak 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...