MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 çok ilginçti nasıl oldu bilmioyurm ama 3 tane gizli dosya sildim makinamdan toplam 900mb civarında birşey eden...sonra direk geridönüşüm kutusuna gittim sağtık boşalt dedim.sonra bi baktım diskimdeki 900mblık fark gözükmüyor...Neleroloyor?[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 c:system volume information buna bi bak istersen[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 o nedir?[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 bende de 4 gb eksik gözüküyor fdisk atmaya üşeniyom =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ne fdiski ya yapmayın?!?[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Silindikçe kendisini katlayan trojan var. Daha doğrusu yapılabileceği üzerine konuşuyorduk bir arkadaşla. Muhtemelen yapılmış da olabilir. En iyisi bilgiasyarında bişeyler yedekleyene kadar silme birşey, ondan sonra biraz çözüm için uğraştıktan sonra formatsız hallolmayacağına inanıyorsan bas formatı.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Norton Unerase protect veya benzeri bi program kullanıyorsan ondan da olabilir.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 11 Aralık 2004 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ulam sımdı baktım bende tam 8gb eksık gozukuyooo 120gb hdd dıye farketmıeyoz Neden olur buu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 scandisk yap düzelir[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Yahu sakın şöyle bir yanlış anlaşılma olmasın... Byte sisteminde birimler 1000 üzerinden değil, 1024 üzerinden değişir... 1000MB = 1.024GB gibi... Tersini de hesaplayın işte, bakın.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Kendercik senin dedigin dogruda, bu baska bir olay. Bilinmeyen bir kac tane dosya bayagi bir yer kapliyor. Senin dediginden farkli bir olay bu.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Öyleyse ilk attığım mesaja geri yönlendiriyorum seni. Bir an şüphelenince son dediğim şeyi de yazayım istedim. Virüs, koruma programı falan olarak ne kullanıyorsun?[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 onu gormemisimde, kendini sildikce katlayan trojen'ide ilk defa senden duydum simdi :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 valla öyle bir şeyi nasıl kodlayabileceğimizi tartışıyorduk ve imkansız gibi de değildi. Mümkün yani. Bu fikri okuyan bi k3nk yapar da belki. Hatta arkadaşın power supply'ı olsaydı hazırlayacaktık bir tane. Şöyle 100MB'lik bir dosya... Tamamına yakını şişirilmiş... Silmeye çalıştıkça katlanıyo :D Her şey olabilir valla...[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 gizli dosya dedigine gore sistem dosyasi olmasi muhtemel. Sistem baska bi yerde yedegini tutuyosa, hemen yaratmistir. Kendini kopyalayan her sey virus olmak zorunda degil ya...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 gizli dosya dediğim aile bireylerinin ulaşmasını engellemek için gizli yaptığım dosyalar. Downloads klasörü yani. bu 900mblık dosya da pes4demosu NFSU2demosu bi de CS:Source. gizli halde sildim hala gözükmüyor of?[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 arkadaşlar makina 3gb ı daha uçurdu. kanser gibi ilerliyor bu eşşek yardım edan yaaa böühahhöüsh;([signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bad sector ????????? "throughout surface scan" derim ben[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 scandiske windows dan nasıl girerim ya? giremedim bi türlü[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 apandisit![signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar