Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diskim 900mbımı cebe attı

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

çok ilginçti nasıl oldu bilmioyurm ama 3 tane gizli dosya sildim makinamdan toplam 900mb civarında birşey eden...sonra direk geridönüşüm kutusuna gittim sağtık boşalt dedim.sonra bi baktım diskimdeki 900mblık fark gözükmüyor...Neleroloyor?[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
[i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Silindikçe kendisini katlayan trojan var. Daha doğrusu yapılabileceği üzerine konuşuyorduk bir arkadaşla. Muhtemelen yapılmış da olabilir. En iyisi bilgiasyarında bişeyler yedekleyene kadar silme birşey, ondan sonra biraz çözüm için uğraştıktan sonra formatsız hallolmayacağına inanıyorsan bas formatı.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

valla öyle bir şeyi nasıl kodlayabileceğimizi tartışıyorduk ve imkansız gibi de değildi. Mümkün yani. Bu fikri okuyan bi k3nk yapar da belki. Hatta arkadaşın power supply'ı olsaydı hazırlayacaktık bir tane. Şöyle 100MB'lik bir dosya... Tamamına yakını şişirilmiş... Silmeye çalıştıkça katlanıyo :D Her şey olabilir valla...[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

gizli dosya dediğim aile bireylerinin ulaşmasını engellemek için gizli yaptığım dosyalar. Downloads klasörü yani. bu 900mblık dosya da pes4demosu NFSU2demosu bi de CS:Source. gizli halde sildim hala gözükmüyor of?[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
[i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...