Killer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 estonyadayım, telefonu resetledim şimdi türk hattımdkai listeye ulaşmaya çalışıyorum mesaj gelmiyo ama. iş bankasına girmeye denediğimde falan mesaj geliyodu mesala o yüzden çalışıyo heralde sistem nasıl ulaşcam ya türk listeme telefon htc one mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 aynı problem yine yaşıyorum sdfds kimse cevap vermemiş o zaman. bi şekilde çözülmüştü de hatırlamıyorum. mal whatsap ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 sms alamıyorsan beni ara tarzında bir seçenek olması lazım. arayıp sana ivr kod söylüuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 aramıyo da namıssızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 hattın ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 türksel. olmuyo ya. önce başka bi program kullanıp mesaj yollatayım dedim sanki geçen snee öyle yapmıştım. banka şifresi falan, yok whatsap yollamıyo bide eston hattımla whatsapı açtığımda ilk tüm listem gözüküyodu invite için o da gözkmüyo şuan. herkesi normal eston hattıma geçircektm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 google hesabıyla sync ettiysen önceden direkt gelmesi lazımdı listenin sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ya telefonu ilk kurarken bi snyc etti onu. sonra silip yükledim, soruyo sync ediyim mi permission ver diyo, ver diyorum yine soruyo. mala bağladı neyse ya milleti estonya hattıma taşıcam tek tek, aklıma geldikçe düzeltirim eklerim milleti. türkiyeyle bi işim kalmadı zaten çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Google hesabın ile girince e-mailine, Contacts'a geçince çıkmıyor mu ? Browser'dan gir bak. Varsa kontaktlar, CSV olarak export al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar