Karqa-Corte Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Bu adamalrın ustune kımseyı tanımam Doran Malakian rullaz Serj Tankianda ıı sızın favorınız kım bu grupta[hline]Guildmaster Of [Rock'N Miners] Karqa Corte Guildmaster 2 Of [Rock'N Warriors] Karqa Marantz
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 daha önceki soad threadleri http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=13316 http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=10079 http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=1253 [Bu mesaj Emaleth tarafından 16 Eylül 2002 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 ya bi ara onlar konserlerine turkleri almıyorlar diye bir dedkodu (diyim artık) vardı gercek mi bu?[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Ya zaten sen turkleri suclayIp bi de konsere almalarI döt ister. :/[hline]
jankis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 e yane herifin .ötüne türk bayrağını sildiği konserine türkü alması pek normal olmazdı demi !? napalım biz yine de dinliyorus .. iyi müzik yapıyo .öttenbacaklar =))[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim
priezt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 onlar ermeni oldukları için türkleri sevmiyo bende onları sevmiyom ama müziklerini seviyom Not : Ermenileri değil grubu :D
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 onlar yanlış bildikleri için Türkleri sevmiyorlar..[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again
Craven Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 yanlız sitelerinde bakmadım ama arkadaş türklere düşman değiliz gibi birşey yazdılar demişti sitesini bilmiyorum link werin bakayım müzikleri harika hatta aerials ı annem ben dinlerken duydu o da sevdi.adamlar cidden iyi müzik yapıyorlar ermeniler sadece müziklerini dinliyorum ermeni olmaları ilgilendirmiyor pek[hline]Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2002 müziklerini sewmiorum o kadar. bi süre sonra bayıo. ki baydı beni artık dinlemiorum. tabi güzel de... bilinçsiz insanları türk olsalar bile tasvip etmiorum ehe.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
jankis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 yeni albümleri toxicity 2 çıktı mı ki ?[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 "ermeniler sadece müziklerini dinliyorum ermeni olmaları ilgilendirmiyor pek" aynen bi sürü ermeni arkım var kıl falanda değilim kimseye... toxicity 2 yi dinleyen bi arkım berbat kelimesini kullandıydı..[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again
GeeM Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 said: jankis, 20 Eylül 2002 22:49 tarihinde demiş ki: yeni albümleri toxicity 2 çıktı mı ki ?[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim O album turk yaratIcIlIgInIn son urunu.. eski ve albumde olmayan $arkIlarIn bi karI$ImI.[hline]Mooom this cat's being dildo
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 ya türklere laf atan türkleri sevmeyen bi grubu nası dinleyebiliyorsunuz! bu olay benim mantık kapasitemi aşıyor maalesef adamlar sana barbar vs diecek sende onlara bak ne güzel müzik yapiolar diyecen[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 "will be used to help prevent future genocides." lol[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Bonepartın ilk msgına +1 Ben hiç dinlemedim dinlememde Ne dinlicem lavukları onlar beni dinlesin[hline]
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 türk düşmanı olduklarını öörenene kadar çok severdim.Hala da Chop Suey,Forest,ATWA,Spiders fln filan iyi şarkılardır ama orjinal bişeylerini almayın müziklerini çok sevseniz de.Gidin kopya alın para kazandırmayın dingillere.. Yıllar önce Slayer'ın alt grubu olarak Türkiye'ye gelmeleri gerekiyolardı ama yememişti doğal olarak :)[hline]zürafa hakları istiyorum!
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 bence birinin muziğini dinlerken o kişilerin muziğine bakacaksın kisiliklere değil sarkı sozunde laf atıyorsa tamam sadece konserine gitmeyeceksin[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
jankis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 ben nette baya araştırdım .. toxicity 2 ile ilgili en ufak bi bilgiye ulaşamadım yahu :( resmi sitelerinde bile discography sayfasında gözükmüyo albüm .. acaba resmen çıkmadı da el altında mı dinleniyor ? bu yüzden mi çıkmış gibi göstermiyolar ?! fiz in sölediği bikaç şarkıyı çektim bi önceki albüm toxicity deki şarkılara benzeyen baya şarkı war .. bg gibi aynı melodi yapmışlar ama defy mütiş bi şarkı bu arada türk düşmanlıkları hakkında yapılabilcek bişiy yok .. doru müziklerini sewiyorum we dinliyorum[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 said: Aegean, 21 Eylül 2002 11:15 tarihinde demiş ki: bence birinin muziğini dinlerken o kişilerin muziğine bakacaksın kisiliklere değil sarkı sozunde laf atıyorsa tamam sadece konserine gitmeyeceksin[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean ya kişiliği doğru omayan birisi veya grup nası müzik yapabilirki! şarkı sözleri içinde adam senin düşünlerine ters bişiler söylese sesimi çıkarmam ama ülkene laf atiolar! kimse bunu görmemezlikten gelemez türk bayrağını aşşağlayan bi grub dinlenmemeli dinleyenlerde durup di daha düşünsün[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Bence bir muzisyeni dinlerken onun karakteri, gorusleri benim icin cok onemli.. Bu arada NApolyoncugum ingilizcem yok.Aciklama isterim aççık![hline][b]Cep telefonunu titresime almaya calısan,escinsel,vejeteryan,tatlı su köpekbalığı
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 hayır iste o konuda haklısın tamam bende ilk cıktıklarında dinniyodum sonra bıraktım yani boyle adamlar muzik yapmamalı haklısın cunku propoganda ile meshur olmaya calısıyorlar yani benim demek istediğim kişilikleri ayrı muzikleri ayrı yerde tutulmalı yani cok meraklıysalar propoganda yapmaya tv kameralarını alıp karsılarına yapsınlar muziği kullanmasınlar propoganda icin[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 sende haklısın senko ben anlatmak istediğimi anlatamamısım yukarda sırf dinlerken değil yaparken de gecerli dediklerim[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
payne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 said: Karqa-Corte, 16 Eylül 2002 15:36 tarihinde demiş ki: Bu adamalrın ustune kımseyı tanımam Doran Malakian rullaz Serj Tankianda ıı sızın favorınız kım bu grupta[hline]Guildmaster Of [Rock'N Miners] Karqa Corte Guildmaster 2 Of [Rock'N Warriors] Karqa Marantz -1 :-( metallica duruken adamın yaptığına bak walla ayıp sen bu adamların üstünde nası daha iyi bi grup tanımazsın pink floyd,led zepplin vb dururken![hline]Payne
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 "kornsever gençlik" gibi kalıp çok yanlış...[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again
Öne çıkan mesajlar