Xayder Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ı ıh ne hayal ettiğim gibi nede hoşuma gitmedi vermillion part 2 yi daha çok seviyorum umarım onun klibi daha güzel olur[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 girin google slipknot unmasked falan yazın bişiler cıkıyo da onların slipknotmu yoksa 9 tabe işguzar insanın birarada cektirdigi resimlermi bilemeyiz ama bateristin maskesiz halinin oldugu iddia edilen bi resim gormustum adamın kafa sekli o maskeyle aynıydı şimdi resmş bulursam koyarım ayrıca klip cidden cok ii ama bence slipknot kissin yaptıgı aptallıgı yapıp suratlarını gostermicektir[signature][hline]aramaya inanalım inanmayanları inandıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bateristin resmini görmek istiyen zaten murderdolls grubuna bakabilir orda gitar çalıyo.[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hadi yaa haberim yoktu şimdi videosun bakiim hemen[signature][hline]aramaya inanalım inanmayanları inandıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 www.roadrunnerrecords.co.uk burdan indirebilirsiniz[signature][hline]morning erection has you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Adamlar zaten maskesini çıkaralı baya oldu, kendi sitelerindede unmusked photos gibi bişi yazıyo aşalarda ona bakın :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yayayayayaa obacan doğru söler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar