miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Neyse gel sen askere, askerlik bitiminde bu yazını okuyup okuyup gülersin, cocukmusum o zamanlar dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bingildak said: navyamphs said: memleketin profilini çıkarmış abi işsizim, ayfon 300-500 üm war :) (tu) daha geçen gün başka başlıkta muhabbeti dönmüştü, adam gerçekliği kanıtlamak için gelmiş adeta haha applications: 172 - free 0 - purchased sdfsdf lan benim de 0 purchased ama sağolsun appgratis sayesinde bir sürü paralı appi beleşe getirdim sfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 biz üye olurken admin yoktu forum kuralları kayalara kazınmıştı. oo neler degişmiş forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 sigarayı bırak bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biryantin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paticik 12 May (8 gün önce) Alıcı: bana Merhaba Aktif hale getirdik. Oncelikle forum kurallarina goz atarsaniz seviniriz. http://forum.paticik.com/read.php?2,3594648 Fransuxa said: biryantin said: Buranın geleneklerinden biride boş boş trol yapmak sanırım. Üyelik alırken admin forum kurallarını okumamı istedi sağolsun, ben kurallara aykırı bir şey yapmadım. Ama sizdeki bu fesat tavırları cidden anlamış değilim. Şu an işsizim, askere gidicem paraya sıkıştım elimde para edicek telefonum vardı kredi kartımın ödemesinin son gününe Allahdan biri geldi yetişti satın aldı 2 aydır karta ödeme yapamıyordum zorluğunu bilen bilir. Arkadaşlar böyle konuşuyosunuz ama siz belki ürün satmayı hobi olarak yapabilirsiniz ama ben ihtiyacımdan sattım. 15 haziranda askerim ve emin olun şuan cebimde kalan para 1 aylık sigara parasına anca yeter. Gerçekten yaptığınız ayıp. hangi admin istedi la forum kurallarını okumanı? bu kadar ilgili alakalı admin yokki bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Adam haklı. Vitaminsiz dünkü üye de gelmis gelenekten bahsetmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Fransuxa said: biryantin said: Buranın geleneklerinden biride boş boş trol yapmak sanırım. Üyelik alırken admin forum kurallarını okumamı istedi sağolsun, ben kurallara aykırı bir şey yapmadım. Ama sizdeki bu fesat tavırları cidden anlamış değilim. Şu an işsizim, askere gidicem paraya sıkıştım elimde para edicek telefonum vardı kredi kartımın ödemesinin son gününe Allahdan biri geldi yetişti satın aldı 2 aydır karta ödeme yapamıyordum zorluğunu bilen bilir. Arkadaşlar böyle konuşuyosunuz ama siz belki ürün satmayı hobi olarak yapabilirsiniz ama ben ihtiyacımdan sattım. 15 haziranda askerim ve emin olun şuan cebimde kalan para 1 aylık sigara parasına anca yeter. Gerçekten yaptığınız ayıp. hangi admin istedi la forum kurallarını okumanı? bu kadar ilgili alakalı admin yokki bu forumda. Ben istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar