forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 narkoz vermeden ameliyat ederler bunu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bu çocukla maç ta yapılmaz dalak acısı ciğer acısınıda hissetmez[signature][hline]
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Sam, 22 Ocak 2005 20:14 tarihinde demiş ki: arkadaşlar deride çeşitli sinirler var değişik hisler için. bazısı ısıya, bazısı basınca, bazısı başka şeylere duyarlı. beyindeki merkez bu hislerden bazılarını hissetmeyip bazılarını hissedebilir, bu hastalıkta neler hissedilmiyor bilmiyorum ama beyindeki ağrı&acı merkezi sözkonusu galiba, yani sıfır hissiyat diye bir durum yok bildiğim.. walla helal olsun hala hatırlıosun lise2 bio yu :)[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline
Albert Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Penthesilea, 22 Ocak 2005 13:22 tarihinde demiş ki: said: İngiltere'de yaşayan Ben Whittaker isimli erkek çocuğu acıyı hissetmediği için ne kadar kötü yaralanırsa yaralansın hiçbir tepki vermiyor. Henüz 17 aylık olan Ben'in acıya bağışıklığı olmasının sebebi ise nadir görülen bir genetik hastalık. Küçük çocuğun rahatsızlığı ilk kez sıcak bir şeyi eline alıp parmaklarını su topladığında farkedilmiş. Beyninin acı hissini aldılayamadığı saptanan çocuk o günden beri dişlerinden birini koparmış, topuğunu kırmış ve kafasını çok şiddetli bir şekilde çarpmış. Bu yüzden anne ve babası sürekli tetikte. Dünyamızda sadece 32 kişide görülen bu hastalık, ülkemizde 1 kişide var. Hürriyet'te okudum bugün. Valla bu genetik biilimi ilerler de bu geni çözebilirse ABD, alın size acıyı duymayan ve ölene kadar savaşan askerler :/ aci yok![signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Var var =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı!
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 İlerde bu adamın şeyinede vururlar paso. Acımıyokiii acımıyokiii der.. Sonra kısır kalır. Veya dalak acısını hissetmezse kötü şeylerde olur onun için. Daha örnek verilir bunun için.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Her konuyu da evirip çevirip çükünüze bağlamayın be abi..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! [Bu mesaj Spidee tarafından 22 Ocak 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 aynı sorunu bir de küçük bi kız çocuğunda olduğunu okumuştum[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bu kadar abartı halde olmasa da benim 2 yaşındaki yeğenimde de acı hissi daha yeni gelişmeye başladı. Daha ilk ayakta durmayı öğrendiğinde sallanan atının üstünde ayakta durmaya çalışıp biz yetişene kadar kafa üstü çakılmış ve ardından tekrar aynı şeyi yapmaya kalkmıştı, yine 1,5 yaşındayken yüksek bir kaydıraktan yuvarlanarak düşmüş, hiç bişey olmamış gibi kalkıp saçındaki kumları silkeleyip koşuşturmaya devam etmişti. Bu pek çok çocukta görülen bişeymiş, acı hissi zamanla gelişiyormuş...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 super kapışılır o hastalık olunca...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Private Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Koşmaktan çatlar bu çocuk atlar gibi.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Evet bu kapışma konusu doğru, bizim ufaklık da gittiği kreşte en küçük olduğu halde her gün çocuk dövmekten ceza alıyor :) Onlar da vuruyo bizimkine de ne yazar ki? ehe[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 çok berbat düşünsenize eliniz kırılıyor ama siz acısını farketmiyorsunuz sadece orda sallanan bir şey var diye bakıyorsunuz berbat yaa:([signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bu çocuk Mazoşist olursa çok gülerim =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı!
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 aaa tırnagım sokulmus kokunden ne zaman oldu alla alla :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Mix Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bu tür askerler fazla basarılı olmazlar bence :-p adam seni vuracak. sen berserk moda gececen sen onu vuracan o gülecek. sen bidaha vuracan gülecek. bidaa vuracan yıgılcak yere :-p gaza gelmek diye bişey olmaz yani[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 esas acıyınca gaza gelirsin ki zaten. "acımadı laaan" diye dalacaksın böle.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Abi adam hissiz değil. Şöyle annatayım Mesela dişçiye gidersin, 1 tüp iğneyi boşaltır böyle ondan sonra dokunduğunu hissedersin ama zerre acı duymazsın. Şişmiş gibi hissedersin böyle orayı. Öyle birşeydir heralde. Yani duyu sorunu yok, acıyı hissedemiyor sadece. Algılar beyne götürülüyor ama beyinde acıyı algılayan kısım çalışmıyor olabilir mesela. Bir de, savaşta yaralanıp da acıyı hissetmeyen adam = O acıyla kıvranmayacak adam = Ayakta kalıp kısa bir süre (ölene kadar) savaşa devam edecek adam = atılacak birkaç on daha fazla kursun = öldürülecek daha fazla düşman. Ayrıca mesela kolu falan koptuktan sonra kanamadan ölene kadar savaşa da devam eder yine.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bi dakka kafama takıldı da. gazetedeki yazıyı ben de okudum. "acıyı hissetmiyormuş" diyor, yani siz nereden çıkarttınız acımıyor ama hissediyor diye? kaynak? bence hiçbirşey hissetmiyor[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Off acılı adanadan hiçbir zevk almaz şimdi bu :([signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: -DoruK-, 22 Ocak 2005 23:19 tarihinde demiş ki: bi dakka kafama takıldı da. gazetedeki yazıyı ben de okudum. "acıyı hissetmiyormuş" diyor, yani siz nereden çıkarttınız acımıyor ama hissediyor diye? kaynak? bence hiçbirşey hissetmiyor O zaman haber hissetmiyor olurdu, acıyı hissetmiyor değil[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eheh sanmıyorum vurulduktan sonra saldırmaya devam eden japonlar falan (amerikan filmlerinde 2 mermide yere yıkılıyorlar ama bitane amerikalı vurulsun 40 kişi başına toplanıyo 2 saat medic geliyo 2dk sonra ölüyo öyle diil esası tam tersi amerikalı vurulunca yere atıyo kendini japon devam ediyo kılıcını çekip) yüzünden magnum bulundu ve kişi vurulunca geriye doğru tepip parçalıyarak bidaha kalkamaz hale getiriyodu adamı o zamana gelene kadar daha beteri bulunur hatta savaştan askerler silinir bi süre sora[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Chem, zaten artık mermiler milimlik çaplı helezonlar çizerek ilerliyor bildiğim kadarıyla girince parçalasın diye. Yay gibi gidiyorlar yani. Yine de, acı hissedilmemesi avantajdır derim ben. Anlık da olsa avantajdır yani. Kol bacak kopar, adam ateşe devam eder eheh[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hicte güzel bise degilki bu ne oldugunu anlamdan ölürsün bi gün =)
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Penthesilea, 22 Ocak 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Chem, zaten artık mermiler milimlik çaplı helezonlar çizerek ilerliyor bildiğim kadarıyla girince parçalasın diye. Yay gibi gidiyorlar yani. Konuyu nasıl bu noktaya getirdiniz bilmiyorum ama şunu okurken öldüm gülmekten =) Neler düşünüyosunuz ya ahah =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı!
Öne çıkan mesajlar