Sawer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bana cadillac and dinazors un tam doru adını ve bu tarz gzl oyunları soyleyebılırmsıınz ?[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Sawer, 13 Aralık 2004 18:14 tarihinde demiş ki: bana cadillac and dinazors un tam doru adını ve bu tarz gzl oyunları soyleyebılırmsıınz ? Cadillacs & Dinosaurs Belki Capcom'un en iyi arcade oyunudur , zamanında kardeşimle birlikte az bitirmedik.Silah kullanımının oyuna etkisi ve taş , sopa gibi alakasız şeylerin bile silah olarak kullanılması bu tür oyunlar için devrim gibi birşeydi.Keşke Capcom bu oyunun devamını da yapsaydı. (Bu arada bu oyun Anime şeklinde olmayan bir Çizgi Roman serisinden uyzarlanmış) Bu tarz oyunları arıyorsan sana Capcom'un bu tarz oyunlarından Punisher & Nick Fury , Final Fight ve Captain Commando'yu önerebilirim.Punisher'de her alt stage değişimlerinde karakterler ellerindeki silahları attıkları için saçınızı başınızı yoluyorsunuz , Final Fight'i herkes sevmeyebilir (ben sevmedim) , Captain Commando'da ise Cadillacs & Dinosaurs'daki estetik yok.Ama her üçü de en az 1 kere bitirilesi oyunlardandır. (Cadillacs & Dinosaur ise bence 4-5 defa bitirilesi bir oyun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warg Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 www.romnation.net ben butun romlarımı burdan ındırıorum cadıllac and dınasours var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 playagain daha acik gibi warg onuda deniiim bi.[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar