BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 şimdi 2 adet .csv dosyam var veritabanından çekilmiş ikisinin de içinde 3000 er kadar telefon numarası var bu iki dosyada olan numaralar içerisinden, iki dosyada da olan numaralar; iki dosyadan da silinicek, ikisinde de unique olan numaraların alayı yeni bi dosyaya kopyalanıcak. nası yapmalı bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 http://treasure.diylol.com/uploads/post/image/345268/resized_winter-is-coming-meme-generator-brace-yourself-spam-is-coming-760039.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 sql e gerek yok excel ile yaparsın vlookup uzmanları gelir birzdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 aynen excel'le yapsam da nası yapsam diye soracaktım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 yolla yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 yeni tablo oluştur numara sütununu uniq yap. ondan sonra 2 eski tablodan hepsini select from insert into yap. aynı şeyden 2. defa atamaz zaten hata verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 İstersen bi şuraya göz at: https://support.microsoft.com/en-us/kb/213367 Ben geçen Excel değilde MS SQL'den yapmıştım ama bu daha kolay sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 (tu) tam budur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar