Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Broccoli, 21 Ocak 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
HA! BU ARADA İSTEDİİNİZ HER ÇEŞİT VİRÜS VAR HANGİSİNİ YOLLIYAM KENDİNİZ SEÇİN

Karışık var mı? :P[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
DaoComics
Mesaj tarihi:
pof![signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
İstersen her bölüme birer tane aç da herkes görsün nasıl küfür edilir..[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası...
Derdiniz ne olursa olsun...
Anlatın ablanıza,bulsun size çare...
www.guzinabla.com
Mesaj tarihi:
Çok kufurlu o topic silinir birazdan hatta bu topicte silinebilir belki.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
ohoo patıcıgı her gun hacklıyorlar acık kodlardan ne dıosunuz siz? lol.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
konuyu silmişler, yapılır mı bu ya :( insan kilitlerde arşiv olarak kalır ühü[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
olmazki kardeşim ya biz göremedik geri alın databasei bende görmek istiom olmaz valla ağlarım :(:(:(:(:(:(:([signature][hline]HåD£§©ik²°°³
[b]KO Ares Server - Orc Rogue
Mesaj tarihi:
bariz bi şekilde komik olması için yapılmış bi olay.
ciddi olmadıktan sonra komik gelmiyo.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Mesaj tarihi:
said:
GeeM, 22 Ocak 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
bariz bi şekilde komik olması için yapılmış bi olay.
ciddi olmadıktan sonra komik gelmiyo.

hayır bu adam patiuoda charı banlandığı için kendinden geçti milletle dalga geçmek değil amacı, zaten "ULAN SEN GÖRÜCEKSİN ÇK PİS HEKLİCEM SENİ" diyen adamlar görünce hep kopmuşumdur[signature][hline]
Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli...
UO'nun zararları example bir:
- Hapşuu
- Rel Sanet You!
Msn
Mesaj tarihi:
hala heklencek mi yoksa heklendi de ben mi kaçırdım?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...