Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rouge'da Enerji

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

Ama sonuçta regeneration rate'i çok yüksek bir şey ya Energy pek de sorun yaratmamalı... Yani en azından böyle olmalı...[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Aşağıda yağız yer delinmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Sosyal ağlarda paylaş

yanılmıyorsam bir tek assassination ağacının son talent ı 10 arttırıyor enerjiyi, onun dışında artmıyor. zaten skill lerin enerji yemesi de artmadığı için çok da önemli değil gerçi.[signature][hline]Fandelas - Night Elf Rogue - Warsong
Zenthal - Orc Shaman - Dalaran (öldü)
Ohec Lightmoon MBH - Ahazi (öldü)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
standard, 22 Ocak 2005 03:32 tarihinde demiş ki:
yanılmıyorsam bir tek assassination ağacının son talent ı 10 arttırıyor enerjiyi, onun dışında artmıyor. zaten skill lerin enerji yemesi de artmadığı için çok da önemli değil gerçi.

ama bazı skillerin energy yemesini azaltan talentta var bide mesela sinister strike'ın vardı sanırım benim bildigim.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar aslında rouglarda enerjı soron degılkı eger cookıng alırsanız cay yapmayı ogrenıyorsunuz hemde cok kolay sadece 60 skıll puanı yapmanız oda level 11 12 kadar yaparsınız sonra habıre cay yapıp ıcın enerjınızı bır anda 100 yapar ben kore betada denemısdım daha onceden bi rogue guestı var sanırım rouge oynayanlar bılır? bı papagan kesıyoruz guest soununda bı cay verıyo sıze ısde o caydan yapıyonuz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...