GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 evet arkadaşlar wow'da yeni başladım 2 gün olmadı bile 15 rouge karakterim var şuanda fakat lvl atladığım zaman Enerji artmıyor.100 Sabit bir rakam mı enerji için yoksa onu farklı bir şekilde mi artırmamız gerekiyor?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 evet enerji artmıyor rogueda fakat enerjiyi arttıran talent vardı bi bak istersen talent treeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ama sonuçta regeneration rate'i çok yüksek bir şey ya Energy pek de sorun yaratmamalı... Yani en azından böyle olmalı...[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yanılmıyorsam bir tek assassination ağacının son talent ı 10 arttırıyor enerjiyi, onun dışında artmıyor. zaten skill lerin enerji yemesi de artmadığı için çok da önemli değil gerçi.[signature][hline]Fandelas - Night Elf Rogue - Warsong Zenthal - Orc Shaman - Dalaran (öldü) Ohec Lightmoon MBH - Ahazi (öldü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 cooking skill 60 thistle tea yanlış yazmadım demı?[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: standard, 22 Ocak 2005 03:32 tarihinde demiş ki: yanılmıyorsam bir tek assassination ağacının son talent ı 10 arttırıyor enerjiyi, onun dışında artmıyor. zaten skill lerin enerji yemesi de artmadığı için çok da önemli değil gerçi. ama bazı skillerin energy yemesini azaltan talentta var bide mesela sinister strike'ın vardı sanırım benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 O enerji sana rahat rahat yetecektir, sadece skillerini yerinde ve zamanında kullanmaya alışman lazım.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 arkadaslar aslında rouglarda enerjı soron degılkı eger cookıng alırsanız cay yapmayı ogrenıyorsunuz hemde cok kolay sadece 60 skıll puanı yapmanız oda level 11 12 kadar yaparsınız sonra habıre cay yapıp ıcın enerjınızı bır anda 100 yapar ben kore betada denemısdım daha onceden bi rogue guestı var sanırım rouge oynayanlar bılır? bı papagan kesıyoruz guest soununda bı cay verıyo sıze ısde o caydan yapıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Önemli olan Energy'i battledan sonra değil, battle sırasında doldurmak :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 thistle tea ile combat sırasında enerjini fitliyorsun ama cooldown ne kadar bılmıyortum peşpeşe kullanılmaz heralde[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutLaw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 LvL 60 Rogue 100 Energy :) sadece talentlardan 10 arttırabılırsın ama gereksız... 100 yetıo :)[signature][hline]BEYOTCH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 5 dakika 60 cooking , 1 swiftthistle 1 refreshing spring water(npcden) ah de 20swiftthistle 3-4g den falan gidiyor US Warsong da herzaman 10 tane alirim yanima pvp de ve gruplarda zor durumda falan kullaniyorum çok işe yariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar