Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Talent Dağıtımı

Qui

Öne çıkan mesajlar

Bu başlığı ilk açtığımda kelimenin tam anlamıyla bir fikrim yoktu. Bir ekleme yapmak adına şunu tavsiye edebilirim: Talent dağıtımına geçmeden önce elinize bir kağıt kalem alın. Savaşırken kullanacağınız skilleri teker teker alt alta yazın. Energu/rage/mana vs. harcamalarını hesaplayın. Daha sonra talent ağaçlarına bakarak bu taktiğinizde size yarayacak olanları seçin.

Rogue templat'leri incelerken kimisinin çok işe yararyan talentları bir araya toplamaya calıştıklarını görüyorum. Birşey varki hem ambush'a puan verilen, hemde cheapshot'a puan verilen talent'tan kimseye hayır gelmez çünkü ikisinide kullanamazsınız. Söylemek istediğim, melez yada herşeyi yapmaya çalışan şeyler değil, tek bir alanda ama en iyisi olacak şekilde ilerleyin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

benimde merak ettigim bisi var talent leri dagittim simdi sora baktim resmen karakteri batırmısım(pvp pve de yani tecrube kazandıkca gordum)bunlari silip daha sora kendime uygun bisiler yapabilir miyim?cunku baya mmorpg oynadim ve ilk karakterlerim genelde cop oluyodu %100 siliyodum o karakteri..
Sosyal ağlarda paylaş

statsları sen vermıyorsun lvl alınca otomatık olarak geliyor buda class bağlı örneğin roguelere agırlıklı olarak agi gelir warriorda tahminen sta birde str gelir yani hata yapma olayı burda kalkıyor gerisi senın üstündeki itemlere baglı ne gideceksen ona göre item seçimi yapıcaksın[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...