Qui Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bu başlığı ilk açtığımda kelimenin tam anlamıyla bir fikrim yoktu. Bir ekleme yapmak adına şunu tavsiye edebilirim: Talent dağıtımına geçmeden önce elinize bir kağıt kalem alın. Savaşırken kullanacağınız skilleri teker teker alt alta yazın. Energu/rage/mana vs. harcamalarını hesaplayın. Daha sonra talent ağaçlarına bakarak bu taktiğinizde size yarayacak olanları seçin. Rogue templat'leri incelerken kimisinin çok işe yararyan talentları bir araya toplamaya calıştıklarını görüyorum. Birşey varki hem ambush'a puan verilen, hemde cheapshot'a puan verilen talent'tan kimseye hayır gelmez çünkü ikisinide kullanamazsınız. Söylemek istediğim, melez yada herşeyi yapmaya çalışan şeyler değil, tek bir alanda ama en iyisi olacak şekilde ilerleyin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ben Talent felan dağatmıcam shaman hertürlü eziyo zaten :)[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 aha lol abı sen ne ezıyon sen anca gıt orda level 1 lık tavsan fılan ez aehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Talent Ogrenme Tutari 1-1g 2-5g 3-10g die 5 5 max 50 ye kadar yolu var[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Shaman pvede enc/rest , pvpde rest/elem.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Parlak paladinlerin hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 shamanin talent kullanmaya ihtiyaci mi var ki. shaman zaten pvp de de pvm de de havada karada hastalikta saglikta her ortamda ottuyor[signature][hline]http://www.yourgameshop.com [Bu mesaj Delidumrul tarafından 18 Ocak 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 benimde merak ettigim bisi var talent leri dagittim simdi sora baktim resmen karakteri batırmısım(pvp pve de yani tecrube kazandıkca gordum)bunlari silip daha sora kendime uygun bisiler yapabilir miyim?cunku baya mmorpg oynadim ve ilk karakterlerim genelde cop oluyodu %100 siliyodum o karakteri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 evet talentlerı sıfırlayıp yenıden tasarlıyorsun ilk deneme 1 gold sonra 5 gold böle böle artıyor sıfırlama değeri[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 19 Ocak 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sormusken bunu da sorıyım :) pei stat ayarlaması var mı misal ben warior um gidip str e vermem gerekirken int e verdim (sacma oldu ama olur olur yani :) ) bunu duzeltebilme olayı var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 AH be stat verebilsen bi önce :) Düzeltmesi kalsa...[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 statsları sen vermıyorsun lvl alınca otomatık olarak geliyor buda class bağlı örneğin roguelere agırlıklı olarak agi gelir warriorda tahminen sta birde str gelir yani hata yapma olayı burda kalkıyor gerisi senın üstündeki itemlere baglı ne gideceksen ona göre item seçimi yapıcaksın[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Stat olayini tamamen item a bırakmışlar ; iide yapmışlar dengelemek bakımından bence...[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 otomatik dagilim gercekten guzel olmus bu stat olaylari cok canimi yakmisti oyunlarda..oyunlarda en sevmedigim belli bi seviyeye geldikten sora birisi sana sole yapacaktin vs diyince HADi yaaa.. efektiyle dumur olman ve karakteri silmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 tamam da bu soyledigin sey talentlerde de gecerli.. :) kullandigin ozellikleri iyi belirleyip ona gore kaliteli talent dagitimi yapmalisin.. basari ayrintida saklidir..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar