Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakın gelecekte X-box fiyatları..

Sinowhatrecup

Öne çıkan mesajlar

Haberi okumadım ama xboxun 99 dolar olma mevzuu var uzun zamandır. 150'yken de ettikleri bir kar yok zaten adamların. Zaten maliyetli bir konsol... Ama Microsoft insanları xbox sahibi yapıp oyun satışından para kazanmak istiyorsa böyle bir fiyat düşürmeye gidebilir.[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken:
in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatlar böyle olsa da herkesin evinde bir tane olsa :) bununla birlikte kotalı dsl'den türk telekom bile daha fazla para kazanır :D herkes oyun indirir hehe[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

Celeron 733MHz
64MB ram
8GB Hdd
GeForce 3MX
DVD Rom
Ethernet kartı

Sadece linux yüklenebilse bile bu özelliklere sahip bir pc gibi kullanabiliyorsunuz xboxunuzu. 99$ fena bir fiyat değil bence bunun için. Buna bir de monitör, klavye ve mouse masrafı yapıyorsunuz.

Ya da daha normal bir insan gibi "aa 99$'a çok cillop konsol satıyorlarmış" deyip saldırmak lazım.[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken:
in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
türkiyeye bu civarda bi fiyatla gelirse alınır. gelmese de bi şekilde alınır. fazla konsol göz çıkarmaz öyle bi durumda hani :P
hem ps3 veya xbox2 gibi konsolları çıktıktan sonra yakın bi vadede almanın zor olacağı hesaba katılırsa hoş bi olay bence[signature][hline]kender on the roof
Sosyal ağlarda paylaş

Aldığım duyumlara göre xbox'un 1.7 versiyonlarının içinde;
Pentium III 1.4GHz işlemci
128MB Ram
Geforce 5... (hede hödö... bunu tam bilemiyorum...)

Bunun hatrına 2. xbox almanın göz çıkarmayacağını düşünmeye başladım.

not: benimkisi duyumdan ibaret. İnternetten bu konuda net bir araştırma yaptığım zaman "aha kesin böyleymiş" diye mesaj atarım.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]

[Bu mesaj Kendercik tarafından 16 Ocak 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dogru diyorsun
ben de deminden beri arastirdim ve deminden beri bulabildigim tek kaydadeger bilgi daha onceden de bildigim gibi xboxun islemcisinin ve ramlerinin upgrade edilerek maximum 1.4GHz ile 128MBa cikarilabilmesi oldu.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...