Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Tamamı ingilizce haberin fakat ilgilenenler icin entersan olabilir. http://money.cnn.com/2004/01/28/commentary/game_over/column_gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 99 dolar ? şaka gibi.oyun fiyatına resmen. ellerinde mi kaldı nedir.. sanmıyorum böyle birşey yapacaklarını.[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Haberi okumadım ama xboxun 99 dolar olma mevzuu var uzun zamandır. 150'yken de ettikleri bir kar yok zaten adamların. Zaten maliyetli bir konsol... Ama Microsoft insanları xbox sahibi yapıp oyun satışından para kazanmak istiyorsa böyle bir fiyat düşürmeye gidebilir.[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken: in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 fiyatlar böyle olsa da herkesin evinde bir tane olsa :) bununla birlikte kotalı dsl'den türk telekom bile daha fazla para kazanır :D herkes oyun indirir hehe[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Celeron 733MHz 64MB ram 8GB Hdd GeForce 3MX DVD Rom Ethernet kartı Sadece linux yüklenebilse bile bu özelliklere sahip bir pc gibi kullanabiliyorsunuz xboxunuzu. 99$ fena bir fiyat değil bence bunun için. Buna bir de monitör, klavye ve mouse masrafı yapıyorsunuz. Ya da daha normal bir insan gibi "aa 99$'a çok cillop konsol satıyorlarmış" deyip saldırmak lazım.[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken: in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 eee yeni konsollar yolda.. ps3 çıkınca kaç gişi gidip 2yi alır? doğal olarak son hamlelerini yapıyorlar,iyide yapıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ne zaman olcakmıs?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 televizyon satarken yaninda falan veriyolar xboxi artik demekki adamlar pek satamiyo dogaldir, ps2 varken zor psp martta avrupa ve amerikada cikinca onleri dahada kesilcek[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 türkiyeye bu civarda bi fiyatla gelirse alınır. gelmese de bi şekilde alınır. fazla konsol göz çıkarmaz öyle bi durumda hani :P hem ps3 veya xbox2 gibi konsolları çıktıktan sonra yakın bi vadede almanın zor olacağı hesaba katılırsa hoş bi olay bence[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Aldığım duyumlara göre xbox'un 1.7 versiyonlarının içinde; Pentium III 1.4GHz işlemci 128MB Ram Geforce 5... (hede hödö... bunu tam bilemiyorum...) Bunun hatrına 2. xbox almanın göz çıkarmayacağını düşünmeye başladım. not: benimkisi duyumdan ibaret. İnternetten bu konuda net bir araştırma yaptığım zaman "aha kesin böyleymiş" diye mesaj atarım.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 16 Ocak 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ilk üretilen xbox neyse şu ankilerde aynı makina. konsol donanımları değiştirilmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dogru diyorsun ben de deminden beri arastirdim ve deminden beri bulabildigim tek kaydadeger bilgi daha onceden de bildigim gibi xboxun islemcisinin ve ramlerinin upgrade edilerek maximum 1.4GHz ile 128MBa cikarilabilmesi oldu.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Yeni konsollar geldiği için düşürürler.Birde adamlar parayı konsoldan kazanmıyor.Asıl para yedek parçalardan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Yedek parca? Ondan da fena kar etmiyorlar ama cok satilmadigi icin... Asil oyun satisindan kar ettiklerini zannediyorum. Baska turlu yurumezdi zaten piyasa.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar