Killer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ya sunum hazırlıcam 5 dklık kafayı yedim firma seçip auditini suncaz işte yalandan şirketin corparate performance indexini bulamıyorum sabancıya bakıyorum bu arada https://www.sabanci.com/en yıllık rapora falan bakıyorum çıkaramadım bi türlü. ufak bi el atabilcek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 corporate performance index ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 guzel birseymis esasinda ben de merak edip baktim da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ginaly said: corporate performance index ne lan ya deli gibi sayı arıyorum ben de millet market share gdp growth falan koymuş geçmiş sdgjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar