Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TRT - Gezelim Görelim

felixxx

Öne çıkan mesajlar

Abi bu programı seviyorum. Kadın Türkiye'nin dört bir yanını geziyo. İnsanın gözü gezilerde hep dışarıda olmamalı bence. Yurdumuzda da gezilecek görülecek o kadar çok yer var ki. İmreniyorum yani o spikere.. Program Şu an yayında, Kars / Karaurgam-Sarıkamış 'ı geziyo spiker[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Sosyal ağlarda paylaş

size anne diyebilirmiyim gibi süper öğretici bilg,ilendirici aşmış niteliklere sahip bi program varken bunu neden izleyim bea...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

annemler su an kanal d de gelinim olurmusun yada size anne diyebilirmiyim hede hödösünü izliolarr böhü!![signature][hline]Sell me to infection, it is only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me..!
Sell me to infection, it is only for the weak
On bleeding knees, I accept my fate..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
siyah, 22 Ocak 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
Bir kere bu programda Beypazarını anlatmıştı o kadın...Ertesi haftasonu ailecek Beypazarına gitmiştik!!

bu kadın işini iyi yapıyo!!!!!!!! :D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 22 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
annemler su an kanal d de gelinim olurmusun yada size anne diyebilirmiyim hede hödösünü izliolarr böhü!!

işin zor valla.
nasıl dayanıyo insanlar o programa, nasıl seviyolar aklım ermiyo ya... akla zarar, sağlığa zarar o programlar... aa çarpıntım tuttu yine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...