syd Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 selam, başvuran alan var mı? mülakatta ne sorduklarını bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 biz cemaatten arkadaşlarla TÜRGEV bursu aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 geçmedi miydi bunun süresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Mulakat sureci bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 bocconi başlığından anladığım sen hali hazırda yurtdışında okuyosun. burs almadan gidip 1 sene takıldıktan sonra başvurulabiliyor mu böyle programlara acaba ya? sana daha sorularım olcak özele mi geçseydim... neyse yazacam birkaç saate :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Yurtdışına doktora bursları için araştırma yapmış olan var mı? Ordan maaş alcam zaten, burdan da bişeyler damlasa güzel olur, devlet akademisyene sahip çıksın lütfen. Burdan başbakan davudoğlana sesleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 onun forum nicki neydi ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 elma said: Yurtdışına doktora bursları için araştırma yapmış olan var mı? Ordan maaş alcam zaten, burdan da bişeyler damlasa güzel olur, devlet akademisyene sahip çıksın lütfen. Burdan başbakan davudoğlana sesleniyorum. Gitmeden başvuracaktın ona ya. Devlet bursları gerçi zorunlu hizmet karşılığında falan oluyor. Özeli hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 deadwoll said: elma said: Yurtdışına doktora bursları için araştırma yapmış olan var mı? Ordan maaş alcam zaten, burdan da bişeyler damlasa güzel olur, devlet akademisyene sahip çıksın lütfen. Burdan başbakan davudoğlana sesleniyorum. Gitmeden başvuracaktın ona ya. Devlet bursları gerçi zorunlu hizmet karşılığında falan oluyor. Özeli hiç bilmiyorum.bakanlıktan alıyorsun onu, gittiğin ülkenin hükümetiyle bağlantılı olarak. arkadaşım 10k tl burs aldı. program 74 bin euro mu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar