Grom Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yeni bir hdd aldım ama bilgi.ye taktığımda bios ekranında hdd yi gördü ama bilgisayarıma tıklıyınca gözükmüyor. windows 98 kullanıyorum sanırım driver ı gerekiyor. driver ı yüklesem düzelirmi acaba?[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Önce diskini bölümlemen gerekiyor fdisk komutu ile bunu yapabilirsin win98 den. Bölümledikten sonra ise biçimlendirmen gerekiyor. Bunu da format komutu ile yapabilirsin.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bu fdisk olayını hiç bilmiyorum detaylıca anlatırmısın?[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ehm, bu biraz detaylı oldu. Mantık olarak çözümünü bulamadığınız şeylerde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum fakat, Google da arayıp da teknik olarak tüm detayları ile açıklanmış bir şeyi oturup da buraya tekrar yazmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Zaten yeterli zamanım da yok bunun için.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 arattım int. te ama ordakiler hep sadece 1 hdd varsa fdisk komutunu gösteriyo, ben aldığım yeni hdd yi tanıtmak istiyorum sadece. bu bulduklarımda hdd yi silip yeniden parçalamak falan diyo anlamadım. yani ben eski hdd deki hiçbi bilgi.yi silmek istemiyorum [Bu mesaj Grom tarafından 22 Ocak 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ikinci hdd dimi bu? o zaman partition magic kullan cok kolay kullanımı.kolayca halledebilirsin.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Fdisk icinden hangi harddiski ayarlayacagini secmen mumkun ama pek tecrubeli degilsin sanirim bu islerde, onun icin riske girme hic. Direk cikart eskisini, baslangic disketiyle dos'a dusup fdisk ile harddiski parcala, resetleyip tekrar startup ile ac ve tum olusturdugum bolumleri formatla. En son takar eski harddiskini acarsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 22 Ocak 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben eski hdd deki hiçbişeyin gitmesini istemiyorum. 2 hdd yi aynı anda kullanmak istiyorum. bu benim eski hdd yi bi ara ark. a götürmüştüm orda direk tanımıştı(winxp idi ark.ın işletim sistemi) ama o heralde benim eski hdd fdisklenmiş olduğu için oldu direk tanıması [Bu mesaj Grom tarafından 22 Ocak 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Grom tarafından 22 Ocak 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 demek isteidni anladım.bulabilirsen dedigim programı formatlamadan bolebilirsin istedigin hdd yi. trial versiyonu olmıcak ama.illa full veya cracklenmis iste[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: mutos, 22 Ocak 2005 20:10 tarihinde demiş ki: demek isteidni anladım.bulabilirsen dedigim programı formatlamadan bolebilirsin istedigin hdd yi. trial versiyonu olmıcak ama.illa full veya cracklenmis iste ama benim bilgi. windows 98 de 2. hdd yi görmüyoki. nasıl bölücem görünmeyen birşeyi? kusura bakmayın hiçbi bilgim yok bu konuda onun için soruyorum[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Anlattigim seyi en azindan bir okursan fikir verecektir sanirim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Baggio, 22 Ocak 2005 20:14 tarihinde demiş ki: Anlattigim seyi en azindan bir okursan fikir verecektir sanirim. tamam onu anladım ama eski hdd yi çıkart demişin ben onu istemiyorum işte[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Sonunda da geri tak yaziyor. Yanlis birsey yapip yenisini formatlayacagina eskisini formatlarsin diye isini halledene kadar eskisini cikart diyorum, isin bitince geri tak.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 tamam anladım[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bu arada bu partition magic yükledim ve orda disk 2 diye bişey çıktı sanrım yeni hdd o. onu seçip sağ tıktan create e bastım ve g diye adlandırdım. sonra g çıktı ama parantez içinde e yazıyo yani aslında 2.hdd e mi demek? eğer böyleyse buna format atıcam heralde? bi de format atarken seçenekler çıkıyo fat32, ntsf, linux ext2, linux ext3 diye bunların hangisi olucak?[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eger illa da yapacagim ben bu isi diyorsan, etkin bolumu ata var. yeni bagladigin harddisk'i sec ordan. daha sonra birinci secenegin 1. $ikkini sec. daha sonrada onu ikiye bolmek istiyorsan mantiksal surucu olustur diyeceksin. daha da bolmek istiyorsan mantiksal surucu olusturdugun yerde yuzde orani vererek boleceksin. p.s: mantiksal surucunu olustururken max miktari vermeye calis, daha sonra rahat edersin.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bu fdisk olayını tek başıma yapamıycam sanırım onun için partition magic i anlatırsanız sevinirim. yukarda anlattım prog. u kurduktan sonra yaptıklarımı[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar