Sufi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 dvdscr kısaltmasının ne ifade ettiğini bilen var mı? scr'nin screener olduğunu tahmin ediyorum ama dvd screener ne demek oluyor? dvdrip olmayan movielerden uzak dururum ama bu dvdscr movielerde tereddüt ettim. bilgisi olan varsa bi el atsın:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 screener olması lazım, uzak dur sinemada ekrandan çekim..[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 screener sinemadan çekim evet. zaten uzak dururum onlardan da dvd screener...? tuhaf biraz. üstelik genelde listelerine screener koymayan yerlerde dvdrip dosyalarıyla beraber listeleniyor bu dvdscr yöntemli filmler. çıkamadım işin içinden yani[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben yazarken fizban'ın postu gelmiş:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: fizban, 22 Ocak 2005 20:44 tarihinde demiş ki: bi de altta arada bi this dvd is not for sale or rental purposes diye bir yazı da çıkar utanmadan ehe. hmmm tamam şimdi anlaşıldı. filmler dvd olarak piyasaya çıkmadan önce dvd formatında eleştirmenlere falan dağıtılır. sonuçta kalite aynı. sorun yok yani. gayet acceptable :-p[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar