aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 al iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Erkek kedi sahibine hiç sorun çıkarmaz,kısırlaştırması 5 dakika sürer ondan sonra hımbıl bir tüy yumağı olur.Kedi özelliklerini kaybediyor bana kalırsa.Dişi kedi kısırlaştırılsa bile hırcınlıgını koruyabılıyor,hatta daha haşin oluyor bazıları.Kırmızı alanlarını geçince affetmiyor tırmalıyor,benim kedinin kuyruguna veya memesine kim dokunursa dokunsun kan kaybeder di mesela ve bu hosuma gıdıyor.Ben olsam dişi alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konu açmadan şuraya iliştireyim Azman dişi tekir bir kedim var, inanılmaz oyuncu, bizi tokatliyor küçüklüğünden beri, kısırlaştırınca sakinleşir biraz dediler, hiç değişmedi karakteri, zarar vermek için yapmıyor farkındayız ama enerjisine yetişilmiyor. Yanına bir arkadaş almayı düşünüyoruz, cinsiyet ne denli farkeder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 istisnalar karaktere gore her zaman var ama disi genelde daha sakin ancak biraz daha az sevecendir. her ikisinde de ilk durulma kisirlastirmada ikinci asil durulma iki yasindan sonra olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 erkek kedi azgınlık döneminde her yere ama istisnasız her yere attırır, bir sabah evden servise yetişmeye çalışırken ayakkabının içinde bir ıslaklık hissedersen kimin yaptığını bilirsin dişi kedi, azdı mı en serserisi bile durgunlaşır, göt sürekli havadadır, gecenin 2 sinde o bet sesiyle öyle bir bağırır ki sanırsın adam kesiyorlar off ikisi de çok kötü ya, kısırlaştırmak tek çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar