Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 arkadaşlar bir tülü bulamadım axistende aradım Lighting büyüsünün kodunu ya bilen birisi söylerse cok sevınırım yada kodunu kesin olarak bulabileceğim bi şey program fln fılan biliyorsanız yardımcı olun lutfen. src.newitem 037cb src.sound 0207 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move n 1 src.newitem 0756 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move s 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 on=@Hit src.effect.3,5hödö bişeyler vardı böle :) biraz araştır bak scriptleri kurcala[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 [ITEMDEF i_deneme] ID=i_robe_gm WEIGHT=1 NAME=Tele Staff ON=@CREATE COLOR=0455 HITPOINTS=-1 ATTR=attr_newbie|attr_magic on=@click sayua 0451,0,0,0, Staff message return 1 ON=@DCLICK src.newitem 03709 src.sound 0207 src.act.color 0480 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move n 1 kardeş ben bu effect lı robu sadece Plevel 7 giymesini istiyorum nasıl yapıcam IF mıf mı eklıyıcem. tabi bu robe sadece bu kadar deil bir çok src.act.move ekledım. Neyse sorumu anladınız heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 if le yapcan hatırlayamadım boşver kasma bişey olunmuyor :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 baba ben kasmak için deyil ya öyle heves sardı benı bu ya walla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 hevesini kırcam ama uğraşma boşver gıt dışarı kızlarla takıl gez arkadaşlarınla toz boş iş bu boşş teyteyyy daraldım yine silomdan samanları getirin yiyip saksıdaki çiçeklere azot salgılayıp ciceklerinde etrafa oksijen yollamasını sağlamam lazım...[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ON=@Dclick IF ( < 7) src.message admin değilsin return 1 else src.newitem 03709 src.sound 0207 src.act.color 0480 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move n endif[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Mike, 20 Eylül 2004 18:35 tarihinde demiş ki: chemiden sonra bi delii daa cikti aramizda. gizli yetenek erutaaaaan. kemi rakip gelio sana sanmam chemi bugun destan yazdı[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Böle olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 player charla dene admin charla olmaz[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 oraya src.spelleffect s_lightning,1000 yazıcaksın ses içinde src.sound snd_SPELL_LIGHTNING yazıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 .effect 1,0,15,0,0[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Bu şekilde güzel olabilir sanırım bi bakıver: [ITEMDEF i_deneme] ID=i_robe_gm WEIGHT=1 NAME=Tele Staff ON=@CREATE COLOR=0455 HITPOINTS=-1 ATTR=attr_newbie|attr_magic on=@equip if ( < 7) unequip src.sysmessage Hede len getisine. return 1 else sysmessage tam sana göre :) src.invis src.invul 1 src.gm 1 src.privshow 1 src.events +e_ownercim return 0 on=@unequip if ( == 7) src.events -e_ownercim return 0 on=@click sayua 0451,0,0,0, Staff message return 1 ON=@DCLICK src.newitem 03709 src.sound 0207 src.act.color 0480 src.act.p= src.act.timer 2 src.act.attr=attr_decay src.act.move n [signature][hline]Data For UO Arion UO Admin [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. vaktimin çoğunu bilgisayar üzerinde geçiririm. genellikle okul olmadığı zaman sabahlamaktayım. :-P. Bilgisayar muhendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve programlama dili bana dehşet geliyor. Umarım kariyerimide istediğim gibi Programming üzerine kurarım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napolyon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Bronx, 20 Eylül 2004 22:00 tarihinde demiş ki: .effect 1,0,15,0,0 pekı kal vasın kodu nedır acabaa??[signature][hline]parayla saadet olmaz!!!! nah olmaz para olsunda bak neler oluyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 i_fire_column idi sanırım ya.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? [Bu mesaj Xharloan tarafından 22 Ocak 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napolyon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Xharloan, 22 Ocak 2005 10:56 tarihinde demiş ki: i_fire_column idi sanırım ya. ı ıhhh dıı heralde olmuyo denedım burada anladıgım kadarı ılem .effect 1,0,15,0,0 seklınde verılıyo bu lıghtıngınkı kalvasınkıde bole numara seklınde olmaı gerekmezmı??[signature][hline]parayla saadet olmaz!!!! nah olmaz para olsunda bak neler oluyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 napacaksin numarayi ya :p[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 [Bu mesaj Math- tarafından 22 Ocak 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar