Curunir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bir daha ki sefer resmi ters çevir başım ağrıdı :) gri olan çok tatlı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Selam gittim barınaktaki en çirkin en boklu kediyi sahiplendim (:P) çok sevdim bence çok tatlı =) yalnız gerçekten boklu, orasına burasına bok yapışmış durumda, çok küçük olduğu için yıkamak istemiyorum, ıslak mendille çıkmıyor, veterinere gidecez bi saate falan işten çıkınca da o zamana kadar benim halledebileceğim bişeyse yapayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 http://imgur.com/QSwJVxC,Y54DyaZ,TycTdzn#2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 gençler help veteriner biraz temizledi bi traş köpüğü gibi bişeyle ama koku tam geçmedi, hala da yıkayamıyorum çok minik ve güçsüz olduğundan. veteriner az bişey tavuk haşlayıp yedir dedi. petshoptan da nolur nolmaz junior mama aldım. mamayı yemedi şimdi tavuk haşlanıyo onu deniyecem. veterinerin dediğine göre 45 günlük falanmış, ama tabii barınak ortamında pek sağlıklı büyümemiş. tavuk da yemezse ne yedircem lan, süte biraz su ekleyip onu mu denesem ama zaten biraz isali var, daha beter olmasın. ha bi de az önce bir tutam kustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ahauhauha kıyamam hakkaten bokluymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ılık suyla yıka bişey olmaz. ama kurula sonra iyice. sadece kirli kısmı yıkasan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 tamam o kir konusunu hallederim bi şekilde çok sıkıntı değil de yemek olayını napacam ya, tavuk olmak üzere, onu da yemezse aklıma başka bişi gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 biraz soğuyunca verirsin tavukları küçük küçük parçalayıp. yer onu zaten büyük ihtimalle. 45 günlük kedi çok da küçük değil mama da yer rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 teşekkür ettim yer inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 haşlanmış tavuğu yer büyük ihtimal. süt olayına hiç girme, hele ki ishali falan varsa aman diyim. 45 günlükse ufak ufak kuru mamaya da başlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 griyle siyah gitti 2 gündür yoklar. siyah beyaz olan depresyona girdi merdivenin başına gidip miyavlıyor falan öbürlerini arıyor sürekli. ilk doğduklarında yattıkları ufak pis bi kedi evi vardı bahçenin aşağısında, gidiyor orada yatıyor. getirip terasa koyuyuorum 5 dk sonra yine gidip oraya yatıyor. sürekli beraber oynuyorlardı, tek kalınca mala bağladı hayvan. arada anası gelip emzirip gidiyor ama 2 ayı geçti sütten kesilmek üzeredir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 abi her yerde yavru kedi var, caddenin başında gördüm bi tane metroda gördüm 2 tane çıktığım metro çıkışında gördüm bir tane sokakta gördüm her yerde yavru kedi var. caddenin başındakine üzüldüm annesi de yok gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar