WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 benim balya da bitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Yeni konu açmak istemedim. Farkettim ki ben hayatım boyunca o an artık hangi durumda bulunuyorsam, bulunduğum durumdan mutsuz olduğumu ve kendime hayatı cehennem ettiğimi farkettim. Şu anda mesela ne istediğimi bulmak istememin nedeni, can atarak gitmediğim bir işimin olması muhtemelen. Düz bir amaçla borçlarımı ödemek için çalışıyorum ve her pazartesi sendrom yaşıyorum. Bu böyle olmamalı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 oha benim de tam tersi seninkinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Sistemin kölesi olmıcan o zaman. İşine severek giden de yok ki zaten , patronun oğlu değilsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 monoscope said: Yeni konu açmak istemedim. Farkettim ki ben hayatım boyunca o an artık hangi durumda bulunuyorsam, bulunduğum durumdan mutsuz olduğumu ve kendime hayatı cehennem ettiğimi farkettim. Şu anda mesela ne istediğimi bulmak istememin nedeni, can atarak gitmediğim bir işimin olması muhtemelen. Düz bir amaçla borçlarımı ödemek için çalışıyorum ve her pazartesi sendrom yaşıyorum. Bu böyle olmamalı diye düşünüyorum. +1 kafanı meşgul etmeye çalış yeni uğraşlar bul kendine ufak sürprizler yap falan ben de aynı durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Lopeth said: sizin istediğiniz önemli değil, önemli olan sermayenin ne istediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar