ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 17-18 tane fotoğraf var en sonunda doğru dürüst albüme koyma şansı buldum, buraya da yollayayım(sözüm vardı) sahne(Danny veya jamie sahnedeki) Vincent ve Khaldun jamie geldiği gibi birasını kapmış(elemanlarım kim oldukları hakkında hiç bir fikrim yok) Jamie ve Khaldun Vincent sahnede Danny bir daha Vincent Vincent Vincent Vincent... ...ve yine Vincent sahne(vincent, danny vs.) Danny solo atarken Vincent(arkada da angel Lee Douglas) Danny yine solo atarken bunlar da Jamie ve Vincent in imzaları geç oldu ama güç olmadı gibi en sonunda çıkartabildim[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşıabuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 3. kez söylüyorum çoooookkkk güzelll..(ama yeter artık :D)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 güzelmiş fotolar:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 3. resimdeki hakknda bilgin olmadıı kişiyi tanıorm ve şoktaym ahaha uğur die bi çocuk bizim okuldan mezun 1 üst dönem : )[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 walla bilemicem artık fotoğraf makinesini verdiğim sırada basmış herif üstüste deklanşöre söyle o zaman ugur dedigin kişiye alsın burdan fotosunu:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 31 Ağustos 2004 18:29 tarihinde demiş ki: walla bilemicem artık fotoğraf makinesini verdiğim sırada basmış herif üstüste deklanşöre söyle o zaman ugur dedigin kişiye alsın burdan fotosunu:) eheh tamam : )[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bi şu Anathema konserine gidemediğime yanıyorum... Ahhh ahh...[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 baya yakında mısın ya[signature][hline]
SizofreNICK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Evettt 3. resimde ki kisi benim :) m/ yapan :) Ahha acaip sasirdim :) Meshur oldum :)[signature][hline]Dertli gonullere giren, iste benim Sizofren!
wiley Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 imzalar cok tatlı lan =)[signature][hline]the technorocker 6th gate - devil
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 çok güzel abi bayağı yakınlaşmışsın elemanlarla :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 olm zaten ortalıkta dolanıyorlardı 5 dakika falan peşlerinden takip edince(cesaret edemedim de:) en son bir yerde durdular bir kaç kişi atlayınca atladım ben de ama danny yi göremedim ortalıkta ona yanarım 1-2 ekime artık ne diim...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 up! gerçi kişisel tatmin için upladım bunu ama ossun:) bahsedilen 1-2 ekim konserleri fotograflarını da ekledim en sonunda[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 herifler ülkelerinde çok ünlü değillermiş asıl hayran kitlesini burda kazandılar .. bissürü kez karşılaşcaz anathemayla[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar