acgur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Bir bira düşlüyorum bugün hafif yağmur altında Atın rengi bir toprak sarısı kokuyor genzimde Ve damlalar üflüyor utanmadan sokak lambaları üstümüze... Gelmiyorsun, Yine kan dolu çanaklar bürümüş gözlerimi Belimde kuşak kuşak çaresizlikler Vuslatın hayal olmuş Ellerim zulmüne kelepçeli Bilmiyorsun, Meyhaneye çıkıyor bu şehrin bütün sokakları Yapılacak, söylenecek birşey yok Dışarıda sert, ağır poyraz İçimde yalnızlığın azgın kısrakları Sevmiyorsun, Yastığım toprak artık, yorganım kefen Yürüyorum Allah, kitap Ne yüzüm belli ne gözüm, Ne yolun belli ne izin... Değerli yorumlarınızı paylaşırsanız bahtiyar olurum arkadaşlar. [Bu mesaj acgur tarafından 14 Ocak 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 :hrr: O kadar güzel yazmışsın ki... Eğer daha zayıf bir şiir olsa kıskançlığımdan iki üç yerine birkaç laf sokuşturmaya çalışırdım ama... "İlk mısra pek havaya sokmadı beni" Çok güzel yazmışsın ya. Gerçekten tebrik etmekten başka hiç bir şey gelmez elimden. ..... Ellerim zulmüne kelepçeli ..... Yürüyorum Allah, kitap Ne yüzüm belli ne gözüm, Ne yolun belli ne izin... Yok yok... Bir şey söyleyemiyorum.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 harika bi siir bu. cok begendim[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hoş..eline sağlık![signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Cok güzel olmuş,dencek laf yok yani...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 çok güzel olmuş tbrklr...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Gerçekten çok güzel olmuş..tebrikler...[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Güssell!! :) Tebrikler[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Baya güzel olmuş tebrikler.[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 oha abi süper ya helal olsun[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Çok teşekkür ederim arakdaşlar. Övgüleriniz beni onurlandırıyor. Umarım bir gün adına yazdığım kişi de şiir hakkında sizler kadar güzel şeyler söyler..[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Her ne kadar bu kadar karamsar bır şiiri beğenmesemde şiirleri dosyaladığım dosyaya izninle ve nickinle kayı edıp alıyorum oldukca guzel ama bırazda sevıncı anlatan şeyler yazsanız..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Defalarca okuyorum günde ya Şu anda böle duygular yok içimde ona rağmen hissediyorum yani neler hissettiğini. Son kıta falan çok atak mı diyim sözcük bulamadım süper olmuş.[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 :tup:[signature][hline]PRaXToR Paper Mage lvl 48 Paticik Clanı National Point: 101 Manner 465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bi uplıyım görmeyen görsün cidden çok iyi çünkü[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 gerçekten çok gzel yazmışsın[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ [b]KO Ares Server - Orc Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Eline sağlık arkadaş. Çooooookk guzel olmuş. Tek kelime ile helal olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar