dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Kullanan var mı? Ufaktan bir şeyler öğreneyim diyorum css falan bakıyorum 25 dolares aylık. 14 gün free trial var girdim epey güzel anlatıyor uygulattırıyor. kütüphane çok geniş ve bir sürü farklı programlama dilleri var. arkadaşla ortak girelim dedik o da başka bişey öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 hikayesi bol.benim hosuma gitmediydi orasi. https://www.coursera.org/ buradayi dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 coursera'yı işletme dersleri için kullanıyorum :) html falan oradan zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 html css için para vermene gerek yok bence , tonla kaynak var ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 birkaç sene önce kısa süreli kullanmıştım. genel olarak güzeldi ama advanced dersler sönüktü. tek dal öğreneceksen verilen paraya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar