Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 tutamadım kendimi :) said: What i think i look like What it really looks like Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Yahu bana da çanta lazım. Günlük hayat için eastpak vs çözerim de iş için lazım. Olay şu, takım elbise giymeli bi işim var ama çok koşturmalı. Normalde elde taşınan dosya/evrak çantası arası bişey kullanıyorum. Dosyaya koyamadığım malzemeleri ceketin cepleriyle çözüyordum ama yazın ceket yemiyor. Bi de aynı anda iki telefon bi telsizle falan boğuştuğum ve dosyayı omzuma asamadığım için hayatım kayıyor yazın. Omuza asmalı organizer tarzı bişey lazım. Nerde bulurum? Siyah kesin. Deri bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Massimo dutti'de kahverengi ince cantalar var baya iyi, nette bulamadim tr de var mi bilmiyorum modelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar