Editor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 ben niye rezil olucam ? öyle düşünenler utansın ben sadece ihtiyacı olan varsa karşılamak için söyledim yani gelip alıcak kişiye iyilik yapıyorum yoksa ben zaten almışım testimide yapmışım :) şimdi öyle boş duruyor vps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 8 dolar için ortak falan gereksiz değil mi ? Sonra pişman olma anlaşmazlık çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Forum dışı ortak bulunmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bi arkadaşla paylaştık onu 2. bir VPS daha lazım tekrar aynı fiyattan paylaşabilirim. isteyen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar