Aiko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 o diilde site patlamış. buraya üye olanların kimlik bilgileri falan gg mi oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 unutulmuş coinbaseimden 20dolares çıktı asd ne alınır bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 23 dakika önce, Aiko dedi ki: o diilde site patlamış. buraya üye olanların kimlik bilgileri falan gg mi oldu şimdi atar atmaz gg olmustur zaten >D turk kimligi DB halinde internette bulundugu icin sikinti olmasa gerek. "gecen noterdeydim dayima ulasamadim, bi is icin tc kimlik no'su lazim oldu internetten baktim hemen (swh)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar