undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Genor, 21 Ocak 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Bilkent Üniversitesi kampüs kantinin kapısındaki yazı; ''Burslu köpekler giremez!'' Bu mudur? edit:Kendi gözlerimle şahit oldum. walla orda 20 ye yakin okuyan arkadasim var. hicbiri öle bisi olmadiini sölüo. tmm seninki dogruysa da eger bilgide okuduuma sükrediyorum tikkyler mikkyler ama embesil diiller[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love?
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya beyler benim aklım karıştı walla .. bazıları burs lu okuma ezilirsin deyor .. bazılarıda burs ile normal okumanın arasında bir fark yok deyor.. ben kıbrıs dogu akdeniz üniv . de burslu okumayı düşünüyorum.. bu üniv. de okuyan var ise bu konu hakkında birşeyler yazarsa iyi olur ..
cemad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Genor, 21 Ocak 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Bilkent Üniversitesi kampüs kantinin kapısındaki yazı; ''Burslu köpekler giremez!'' Bu mudur? edit:Kendi gözlerimle şahit oldum. bikere bilkent üniversitesi kantini diye birşey yok. gözlerinden öperim
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 vallahi aticam kendimi sarp bir kayaliktan. cemad da demis, bilkentte oyle kantin diye birsey yok! boyle bir yazi hastalikli beyinlerin butun ozel universitelere bok atma cabasinin bilgisiz gencler uzerindeki tezahuru. yok yani bilmiyorsunuz, nerden atiyorsunuz? birde gozleriyle gormus. bilmeden sallamak kadar bir insani batiracak birsey de yok yani. bilkentte okuyorum ben. yok oyle bisiy.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 dogru. kusbeyinli insanlari uzak tutmak amaciyla girise konmus. ama iste bunu yanlis anlayip kartal serce dogan arabayla gelenler kapidan donmus. burasi bir okul ya, kast sistemiyle yonetilen bir fabrika degil. izin verilebilir mi boyle birseye.. yok boyle bir tabela[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: cemad, 22 Ocak 2005 00:03 tarihinde demiş ki: said: Genor, 21 Ocak 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Bilkent Üniversitesi kampüs kantinin kapısındaki yazı; ''Burslu köpekler giremez!'' Bu mudur? edit:Kendi gözlerimle şahit oldum. bikere bilkent üniversitesi kantini diye birşey yok. gözlerinden öperim ahuahuahu[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love?
Öne çıkan mesajlar