Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İntel tabanlı 2.El sistem.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle selamlar;

fx6300 ve asus m5a97 r2.0 + kenarda birikmiş 450-500 tl gibi bir nakit param var i5 tabanlı bir seri mi veya i7 tabanlı bir seriye mi geçmeliyim hiç bilmiyorum amd kullandığım için 2009 yilindan beridir. İntelle aram pek iyi değil bu konularda.
Oyun olarak blade and soul ve black desert oynuyorum mmo tarzında amd mmo'larda pek başarili değil bilindiği üzere intel kadar. bu yüzden intel sistem toplamaya karar verdim.

Yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılar.
Mesaj tarihi:
hm ya diyorum 3-4 sene idare eden bi işlemci olsun hiç yoktan adamlar bana şöyle söylediler 4770k dan 2600k 1-2 diş düşükmüş sadece pek bir farkı yokmuş ne kadar doğru bilmiyorum.
Bazı arkadaşlarım ise i5 serisi al oyun için diyorlar bende pek emin olamadim işin açıkcası.
Mesaj tarihi:
abi bu saatten sonra 2500k alinmaz, 2011demi ne cikti, performans olarak ucurum yok arada hani bende akiyo hersey ki hayvan gibi muzik projeleri, oyun vs. oynuyorum. Almisken 4670k al derim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
darkageman said:

peki i5 4460 alsam işimi görür mü ? bazilari i5 4690k alirsan 10-15 fps farkı olur diyor mmo'larda

Intel sitesinden iki islemciyi karsilastirip farklara bak.Yani bana yeter bu diyosan onu al fiyat farki coksa.
  • Yeni Oluştur...