DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 http://album.paticik.com/b/6169.jpg buyrun bu orjinali bu da benim yaptığım....şimdi burda sanatçı bişiy anlatmak istemiyo...zira kendisi sanatçı olmaya çalışıyo , filterları levelları sharpenı öğrenmeye çalışmış..opacity ve layer kullanımında acemiliğini ortaya dökmüştür...her türlü eleştiriye açıktır ve hatta şunu şöyle yapsaydın daha güzel olurdu diyenlerin ellerinden öpülcektir :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil[Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 22 Ocak 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bence spr omus eksik bi yer göremedim ...:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 çok güzel yapmışsın o zaman yapmaya çalıştığın şeyi. yani bişeler yapmaya çalışmışsın ve bişiler olmuş gerçekten.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 güzel olmuş devam devam:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 tamam da benim güzelim senin güzelin sanane benimkinden banane seninkinden : )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar