Gursu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Web Sıtesı Actıgımda Başlat Yukarı CIkıor Indırdıgımde İse Aşaği Inıor Ve Ekran Ayarları Bozuluor Neden Napıcam Ben Yaa Neden Oluor bıLen yok Mu Wındows Xp pro Dada home dada oluor neden ya pc denmı oof :( nıee [Bu mesaj Gursu tarafından 21 Ocak 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ? Yazdığından hiç bir şey anlayamadım.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 YA HERHANGI BIR WEB SITESI ACTIGIMDA ARKADAŞLAR EKRAN AYARLARI BOZULUOR BAŞLAT 1 CM ÜSTE CIKIOR SIRF WEB SITESI DEIL MIRC FLN HERHANGI BISEY KAPATINCA INIOR NEDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ne baaarıyon[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 format[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 +1[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 sıkı bi virüs spyware ad-aware temizliği olmuyorsa format :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Mathias, 21 Ocak 2005 22:01 tarihinde demiş ki: ne baaarıyon Arkadaşım .. yardım edecekseniz mesaj atın etmeyecekseniz atmamanız daha doğru olur zira yardım çığlıkları atan birine ne bağırıyon ? diye mesaj atmak biraz ters.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 format en temizi.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 format attım duzelmedıkı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Sorun Tam Anlasılmadı Sanırım bırdaha Anlatiim daha GÜzel Şimd Mesela Masaüstündeyim hiç birşey acık deıl kısa yolla acık sırf dielim belgelerim actım diyelim arac cubugu yukarı cıkıor ve monıtorun ayarı bozuluor kapattıgında eskısı gıbı oluor ama herşey de her programda oluor ve hep ayar bozuluor bıktım nedennnn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Gursu söylediğin şey olduğunda bir screenshot alıp koyarsan, ne olduğunu anlamaya çalışalım..[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: theKingpin, 21 Ocak 2005 23:19 tarihinde demiş ki: said: Mathias, 21 Ocak 2005 22:01 tarihinde demiş ki: ne baaarıyon Arkadaşım .. yardım edecekseniz mesaj atın etmeyecekseniz atmamanız daha doğru olur zira yardım çığlıkları atan birine ne bağırıyon ? diye mesaj atmak biraz ters. adam iki tane aynı içerikli topik açmış. hatta dayanamayıp bağırmış falan. ben de boyle gereksiz bir topik'e gereksiz bir mesaj. ateşe ateşle karşılık verdim sadece[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 format attım yine de düzelmedi diyorsan eğer... o zman sahip olduğun XP'de bi dorum var. başka bir CD bul... ya da XP kurunca hemen kurduğun programlardan birinde de olabilir mesela.. Hep crack'li programlar yüzünden olur zaten bööle şeyler... Neyse ama derdin yine de karışık. Kimse görmeden bişey diyemez tabe ... kolay gele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 deggial sanırım sorun cd'sinde değil, çünkü XP Home'da da XP Pro'da da aynı şeyi yapıyor demiş.. ikisi farklı cd'ler donanımdal bir sorun sanırım ama sorunu tam olarak anlatamadığından anlam veremedim öyle bir donanımsal sorun olmaz çünkü.. Bana en uygun gelen format attıktan sonra kurduğu programcıklardan birisinde birşey var o içine ediyor makinanın..[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 gerçekten ilginç bir vaka .. hmm.. Donanımsal olması hiç mümkün görünmüyor ama, şööle bişey olabilir mi, eğer monitör eski bi şeyse, bazı monitörler gelen görüntüyü işlemekte zorlanıyorlar ve abuk sunuk şeyler yapabiliyorlar.. Ne biliim yüksek çözünürlükte çok derin renk kalitesinde eski modeller yapıyo bööle şeyler... Ama düşük bi ihtimal tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 o nedenle zaten screeshot istedim, sanırım birşeyler yamiş kurduğu programlardan ama yinede görmeden bişi diyemiycem.[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 xp kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar